torsdag den 28. maj 2009

TIVOLI


Igår var vi en tur i Tivoli for første gang i år, og her er et par glimt fra turen. Vejret var lidt truende ind i mellem, men det holdt tørt. Jeg fik fanget den nye attraktion i kameralinsen, og selvom det aldrig bliver mig, der skal prøve den, kunne jeg sagtens fascineres af, hvilket SUS den måtte give dem der var med... GISP!!!
Vi holdt os nu med begge ben på jorden. Fordelen ved et Tivolikort er jo netop, at man blot kan gå en tur gennem haven og nyde den.

Det var en rigtig fin tur og p.gr.a. vejret var der ikke så mange mennesker.
Og det gjorde jo SLET ikke noget ;-)

Tak fordi du kom forbi og hav en god dag...

Posted by Picasa

onsdag den 27. maj 2009

masser - grimasser


Dette LO startede jeg på til SAM. Jeg blev ikke færdig, bl.a. fordi jeg ikke havde slæbt dims med. Men søde scrappiger rundt om bordet sørgede for at jeg kunne skære bogstaver og frøer... tak til Charlie og Putte.
Det er nyt papir fra
http://www.love2scrap.dk/ . En rigtig drengeserie. Tak til Birthe for råd og vejledning ;-)

Det er Viggo der er foreviget af sin mor, som skulle lege lidt med farmors nye objektiv... og det var de jo begge go'e til, som det ses.


Tak fordi du kom forbi... hav en dejlig dag.
Posted by Picasa

mandag den 25. maj 2009

Skattejagt

Til Carls fødselsdag i lørdags var der indlagt en skattejagt. Der var blandt gæsterne 6 jævnaldrende børn (genialt, når "alle" får børn i "takt"). Det var et kæmpe hit... især da de fandt skatten.
Først skulle brevet fra "sørøverne" læses op... så skulle sporerne følges...dernæst klares forskellige forhindringer og til sidst fandt de SKATTEN...(heldigt ikk'? :-)
Det var et syn for guderne, da de famlede sig rundt med klap for øjet og da slikposerne blev nøjere undersøgt!!! :) :) :)

Her et lille udpluk af billeder fra seancen... den bli'r fed at scrappe... (Sååå... Charlie... der er vist "noget" jeg må låne ;-)...)

Hav en dejlig dag... nu solen alligevel brød igennem.... tak fordi du kom forbi....
Posted by Picasa

lørdag den 23. maj 2009

Fødselsdag



I dag fylder Carl 3 år, så derfor er flaget hejst både på kortet og i virkeligheden.
Jeg satser på, at far og mor har for travlt med boller og lagkage-"fabrikation", til at de kigger med på bloggen :))

Så her er Carls kort fra farfar og farmor.
Vi var jo sikre på, at solen ville skinne, for Carl har været en sød dreng... og den gør det i hvert fald på kortet.
Vi håber på, at solen også vil titte frem lidt over frokost, når vi skal fejre dig sammen med alle dine gæster.

Stor til lykke og rigtig god dag....

Hav en dejlig dag og tak fordi du kom forbi.
Posted by Picasa

onsdag den 20. maj 2009

ny travetur......


... denne gang i Fredensborg Slotspark. Vejret var perfekt, og jeg havde heldigvis kameraet i lommen. Der kom disse herlige sommerbilleder ud af det... samt motionen... :)
Bill. nr 2 er det nye kobbertårn på slotskirken, nr 3 er et kig til Esrum sø (med slottet i ryggen), nr 5, 6 og 7 er alle fra Nordmandsdalen, som blev genåbnet i 2002 efter en restaurering af alle statuerne. Det er blevet SÅ flot.

Tak for besøget og hav en god dag.
Posted by Picasa

søndag den 17. maj 2009

En nyerhvervelse...



I går havde vi en super dejlig scrappe...shoppe...hygge...snakke...dag til SAM i Ringsted.
Jeg synes, at vi havde det SUPER hyggeligt ved vores bord. Jeg fik lært nye scrappere at kende, fik hilst IRL på andre og fik sat ansigter på endnu flere fra bloggen.
Det blev også en dag med nyerhvervelser (hmmm.. dankortet blev LIDT varmt...) men det er jo så skønt med nyt legetøj ;-)
Og her er én af mine ting. Én af de 4 boxe, som er QK's nye festlige indslag her i foråret. Denne box indeholder, som det ses dies som får os til at tænke på sol, strand og sommerferie - samt et alfabet og en blå strandtaske ;-).
Det er super lækre dies i et lidt større format end de vanlige 2"x 2".
Der var jo MANGE andre fristelser som man faldt for, så bilen var godt proppet, da vi kørte mod nord igen.
TAK til alle de søde scrap-tøser jeg sad ved bord med for lån af diverse ting og sager, snak og hygge, gode idéer og dejlige grin.
TAK til 2 x Rikke, Lisbeth Z og Stine66 for at få stablet det på benene og til alle forhandlerne for besværet og fristelserne ;-)
TAK til Charlie for kørsel og samvær.

Tak fordi du kiggede forbi og god søndag.
Posted by Picasa

torsdag den 14. maj 2009

gåtur i nærområdet



Idag har vi været ude at trave i 2 timer. Vi kom i tanke om, at vi for et par år siden "opdagede" en skøn privat have (næsten en park), som er åben for offentligheden. Haven ligger på Kellerisvej (lige over for nr. 70) i Espergærde. Er du på de kanter er haven absolut et besøg værd.
Det er en meget gammel have (vel en del af en ældre større herregård), som har det specielle ved sig, at der er MANGE fremmedartede træer og buske. Sidst vi besøgte stedet var vi der lige EFTER rhohodendron sæsonen. Vi svor, at vi ville komme tilbage på det rette tidspunkt... og som billederne viser, så var det idag :-) . Dog skal det siges, at der stadig er MANGE, der kun står i knop, så sæsonen varer mindst 14 dage mere.
Der er rigtig mange rosenbede bag det lille havehus, som ses bag de røde tulipaner. Og ÉN ting er sikker. Vi skal der over igen midt på sommeren, når det er rosernes tur til at stå i flor. Det bliver overdådigt.

Tak fordi du kiggede forbi og tak for jeres søde kommentarer... det er så dejligt.
Hav en dejlig dag.
Posted by Picasa

onsdag den 13. maj 2009

Forsinket fødselsdagskort



Den yngste af sønnerne havde taget familien med til Marbella på sin fødselsdag. Derfor dette fødselsdagskort (og en gave ;-)) med forsinkelse. Det "lille pus" fyldte 32 år !!! (det er det med tiden!!!)
Et hÄngler-stempel farvelagt med h2o farveblyanter, et par biletter en HURRA-blomst (tak - Charlie) lidt primablomster og et par rester grønt udgjorde dekorationsmaterialet på olivengrøn bassil. Stempel og trekanter har fået lidt sværte på kanten.

Tak fordi du kom forbi og nyd aftenen... :)
Posted by Picasa

søndag den 10. maj 2009

Indbydelse


Som lovet kommer her de indbydelser, som jeg har lavet til Hans' barnedåb. De er lavet, som foldet A5 - så det, I ser til venstre, er for- og bagside. Forsiden er kirken, hvor han skal døbes (hentet fra hjemmesiden) skåret ud med mine skæreringe og rammen er en scallop (tak - Charlie) som NÆSTEN matcher i størrelsen ;-) ."Invitation" er et stempel. På bagsiden et lille hjerte med teksten "farmor '09".
Til højre er den venstre inderside (ups!! var det til at forstå??) Her har jeg sat et billede af Hans (som smiler !!) med dobbelt ramme bag. nederst Sizzix bamsehoved og sut (tak - Charlie). Den højre inderside indeholder privat tekst og er derfor ikke medtaget.

Udelukkende bassil karton.

Tak fordi du kom forbi og god søndag aften.
Posted by Picasa

torsdag den 7. maj 2009

Idag er det Henriks fødselsdag...



HURRA - HURRA -HURRA....
Idag fylder vores mellemste søn 33 år (gisp.. hvor bliver tiden dog af... ;0)
Og selvom han fik kortet i søndags kan det jo godt pryde min blog idag... ikk'?

Det er Magnolia forår-stempler malet med H2Ofarver, lidt billetter, "skrue"-brads, en bil og de vanlige perler fra "Tiger" (øv, nu har jeg snart ikke flere...) - Bassil karton og lidt restepapir.

Hav en god dag og tak fordi du kom forbi. :-)
Posted by Picasa

søndag den 3. maj 2009

Hjemme igen


Ja, så er vi hjemme igen efter en smuttur til Wismar. Det var en fantastisk tur med masser af spændende oplevelser.
Men det hører I om senere.
Jeg har haft susende travlt med at lave barnedåbsindbydelser.
Dem får I også at se, når de er postet. Det er Hans, der skal døbes.

Idag skal vi til fødselsdag hos vores mellemste søn og hans søde kæreste. Hun har fødselsdag idag og han har på torsdag. Dette kort har jeg lavet til min svigerdatter, sønnikes får I først at se på torsdag.
Vores yngste søn har også fødselsdag idag, men har har taget familien med til Marbella i 1 uge, så han får først kort, når de vender hjem igen.

Jeg har brugt Magnolia stempel til pige, sommerfugl og mariehøne. Lånt Charlies scallops (TAK!) til tillykke-blomsten og rammen om billedet. Stilk (gave fra Charlie), primablomster med brads. Lidt punchinella og perlerne er fra Tiger (igen-igen).

Hav en rigtig dejlig søndag og tak fordi du kom forbi
Posted by Picasa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...