mandag den 30. november 2009

Adventspakker


I går havde vi (traditionen tro) børn, svigerbørn og børnebørn på besøg. Efter maden var det tid for børnebørnene at få adventspakker. (Ja, faktisk fik mellemste søn også for sidste gang, for han bliver far til en pige til marts - og så er det hende, der får til næste år ;o))
De 3 store drenge fik biler i deres første pakke og Hans fik disse to nisser.Det er så det 4. par jeg har strikket, og gæt hvad jeg skal have klar til næste år, når der er endnu 2 børnebørn. ;o)

Tak for du kiggede forbi min blog og tak for søde kommentarer. Det er dejligt og gør det sjovt at blogge ;o)
Rigtig god aften til dig.
Posted by Picasa

fredag den 20. november 2009

Fisketorvet


Viggo og Osvald var inviteret på besøg på Fisketorvet, hvor onkel Henrik (vores mellemste søn) arbejder. Vi fik lov at komme med for at kigge dem over skulderen, så tidligt i morges kørte vi mod Københavns frihavn, hvor Fisketorvet nu ligger.
Det var MEGET spændende at se alle de forskellige fisk og skaldyr, HOLD DA OP, hvor der var mange forskellige fisk. Kæmpe rokkevinger og store helleflyndere bl.a., og sejest er det jo, når onkel Henrik TØR ta' en hummer op, man kan kigge på =0)
Tilsidst var der kakao/kaffe og små lune wienerbrød i kantinen... MUMS ;o)
Det var en rigtig god oplevelse.

Tak fordi du kiggede forbi min blog... tak for hyggelige kommentarer og rigtig god week-end.

Posted by Picasa

tirsdag den 17. november 2009

50 års fødselsdag


Vores nabo har rundet det skarpe hjørne (eller et af dem)... og har fejret det på Maui (!!!)
Hun skal jo ikke snydes for et kort af den grund, så her er det kort der fulgte med på en flaske.
Det er rød bassil karton i bunden, papiret er 1/4 CLOUD9DESIGN, der er punchet i den ene side med min Fiskars. Magnolia stempel farvelagt med H2O blyant og sat på 2 ovaler (skallope og oval - tak, Charlie) i bling karton - creme og lysegrøn. Den øverste med 50 er lavet i samme materiale men punchet Alfabeter og tal er QK "sophisticate".
Tak, fordi du kiggede forbi og hav en god aften.

søndag den 15. november 2009

Teknisk Museum


I går lørdag var vi 3 generationer på T.M. i Helsingør. Carl, Hans og deres far (vores ældste søn) havde en lørdag, hvor mor var optaget af sin valgkampagne (hun stiller op til kommunevalget på Frederiksberg), så det var rart med lidt "ud-at-se"-oplevelser.
Vi var der en times tid (det var nok for der er VILDT koldt) og det var mens det stadig var sjovt at kigge på biler og trave rundt i flyvere og busser.
Det var en fin tur... og lur mig om der ikke er et par fætre der nu også vil på T.M. snart... :o) ;o)
God søndag aften og tak for besøget.
Posted by Picasa

onsdag den 11. november 2009

70 år


En gammel kollega fyldte 70 år forrige lørdag. Hun fik dette kort, som er lavet med bassil karton, Magnolia stempel farvelagt med H2O farveblyant. Stempelpapiret og den røde baggrund er skåret med Spellbinders. "B" (fra QK-Marisa) står for Birgitte, andre tal og bogstaver er fra QK Sophisticate. Blomsten består af et par blomster fra en gave pose fra Cecilie (tak) og grenene er fra QK. Det stribede papir er en rest.

God dag til alle der kommer her forbi... og tak for besøget og de søde kommentarer.

lørdag den 7. november 2009

Brødrene Løvehjerte


Én af AL's bedste bøger er efter min mening B.L.. Den er simpelthen så gribende, sørgelig og fyldt med kærlighed på én og samme tid.
Da jeg kom til dette område var jeg ikke ÉT sekund i tvivl om, hvor jeg var.
Til jer der har læst bogen: Her er farfars hus, åen hvor Jonatan og Tvebak fisker, Tvebaks hemmelige gang, Tengils vagttårne, hemmelig vægbesked oma...
Det HELE er simpelthen lavet så flot.... jeg kan kun anbefale et besøg.
Det var sidste stop på turen hjemad, så nu er vi snart ved "vejs ende".
Det er billeder mattet på grøn KarenMarieKlip-karton, som går igen til bogstaverne, som er "Fruit smooties" fra Sizzix. Jeg kan ikke huske hvor jeg har papiret fra :o/
Tak fordi du kom forbi. Jeg er rigtig glad for jeres kommentarer.
Hav en dejlig week-end.

tirsdag den 3. november 2009

Emil og Rasmus


Midt i "skoven" mødte vi Paradis-Oscar med sin harmonika og børnehjemsdrengen Rasmus som er taget på farten for at finde sig en mor og far....
De var på vej til Lønneberg for at tjene lidt skillinger ved at spille og synge. Her mødte vi så også Alfred, Line, Ida og Emil.... og fik et kig til brændeskuret med alle træfigurerne...
Papiret er igen My Minds Eye mattet på blå bassil-karton. Teksterne er denne gang med blå DYMO-tape...
Tak for besøget og hav en dejlig dag.

mandag den 2. november 2009

SAM i Roskilde


1000 tak til alle omkring mig og til Rikke og Lisbeth for en rigtig dejlig week-end i Roskildehallen.
Vi havde to super hyggelige dage. Jeg nyder at få set mange af jer, jeg blogger med IRL, så tak fordi I kom forbi og sagde "HEJ".
Her er et par (ikke særlig gode) stemningsbilleder fra scrap-bordene og butikkerne. Der var en fantastisk god stemning...
Ét af de kort fra Scrapfactory, som (bla.) vi ved vores bord "faldt for".Og så et billede af alle mine LÆKRE sager... som jeg skal ind og røre ved igen, igen. Er specielt begejstret for QK "tandfeen". som var en excl. die fra "TIL SALG" bordet (genial opfindelse med det bord).

Så er der bare at sige GOD NY UGE... og tak fordi du kom forbi min blog. Jeg takker for jeres søde kommentarer til mit Sveriges feriealbum, som næsten er slut nu... jeg bliver så glad, når der ligger et par ord.
Posted by Picasa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...