tirsdag den 30. marts 2010

Carl fylder 3 år


I forbindelse med de 4 sider til Carls album med skattejagt fik jeg også lavet 2 sider fra "kakao&lagkage"-seancen. Billederne er af ret dårlig kvalitet, fordi den unge mand stort set ikke kunne stå stille i 5 min. af fryd over alt det, der skete rundt om ham. De første billeder er, som det kan ses, under gaveudpakningen, og det sidste billede på den side er Momme(mormor) og Carl, der synger fødselsdagssang (slår på tromme). På det andet LO handler det om lysene på lagkagen (som moren er en ØRN til at fremstille...). Papiret er fra Amerikan crafts (tror jeg) delt diagonalt, så ét stykke kan række til to sider ;o). Pynt er is/muffin fra Sizzix pyntet med lidt glimmerlim og hvid farve, klistermærker fra en gammel scrappakke, alfabet "Marisa" og flag fra QK.
Tak fordi du kiggede forbi... tak for en hyggelig kommentar... ha' en dejlig dag OG... GOD PÅSKE TIL JER ALLE.
SES...
Posted by Picasa

torsdag den 25. marts 2010

Hans og haven


Igår passede vi Hans, fordi han havde dårlig mave. Det har næsten varet en uge nu og han er ret medtaget. Heldigvis kunne vi godt gå tur og gynge lidt i haven, så kinderne kunne blive røde ;o)
Han går næsten (han kan i hvert fald nå ALLE ting selv!!) og "snakker" på livet løs... udover at maven gjorde ondt af og til, så han blev ked, så var det rigtig hyggeligt. Idag er farfar og farmor på rekreation derhjemme... =0)
Og... det var så anledningen til at få taget lidt billeder af haven i marts. Midterste række til højre er fra mandens "vinmark". Der er produceret og tappet 36 flasker rødvin af druerne fra 2009 (samt noget rosé fra et par andre stokke).
Billederne skal vist være til månedens LO som kontrast til mit vinterLO fra februar !!!
SOLEN ER PÅ... det er dejligt lunt.... så jeg må lidt i haven, der er jo rigeligt at finde på derude. Imens er manden på tur på raceren.

Håber, at I alle nyder dagen, tak for dit besøg og for din kommentar... det gør mig glad og giver mig lyst til at blogge...
SES
Posted by Picasa

søndag den 21. marts 2010

Skattejagt



Nu er der ikke flere Thailandssider til albummet, og det er blevet tid for at opdatere nogle af de LO'er jeg har lavet til børnebørnenes album. Først 4 sider til Carls album.

Da Carl holdt 3 års fødselsdag i maj (GISP... det er snart et år siden!!!)... havde hans mor arrangeret skattejagt for alle børnene som var med. (Jeg har vist nogle af billederne tidligere).
Nå, men nu blev de så scrappet - mattet på sort karton - opsat på BG papir(kan ikke huske hvad det hedder :o/) og jeg har brugt skattekort, pile, flag og alfabetet DISCO fra QK. De øvrige dies er fra cuttlebug.

Tak for besøget og hyggelige kommentarer - hav en dejlig dag.

Her er sneen væk fra haven... solen skinner... og det er straks tid til en travetur.

SES

Posted by Picasa

onsdag den 17. marts 2010

Thailand LO #22 og 23






Hov... de kom i omvendt rækkefølge ;o/... Nå, men det går vel.
Så blev det manicure og strandcafé først. Super fed strand og poolområde, som man godt kunne ønske sig at ligge på igen ;o) (lige NU). Tekstboksen øverst er den samme som der sidder på LOet, men i lidt mere læsevenlig udgave.
Det andet LO er fra vores tur på marked i Khao Lak... Desværre drejede drenge der renser fisk sig lige da jeg tog billedet, så det blev ikke så skarpt. Men sødt alligevel af én der har travlt med at hjælpe, synes jeg. Ellers er der jo masser af farver sådan et sted... og MANGE sjove ting at gå på opdagelse i.
Sikken nogle dejlige sol-dage vi får i disse dage... i hvert fald her hos os... og sneen svinder hastigt. Her lige ved spisetid havde vi 6 +gr. udenfor... JUBIIII...
Erantis, vintergækker og krokus vrimler frem på rad.... foråret ER på vej!!!
Hav en dejlig aften... tak for besøget og for din kommentar... det gør mig glad at læse dem og giver mig fornyet lyst til at blogge ;o)
SES

søndag den 14. marts 2010

Thailand LO #20 og 21



Disse 2 sider til albummet er uden så meget tekst...
Det første med fotos af vores omelet-morgen-dame, de gode thailandske singha-beer, den lækre thailandske mad og lidt pizza - ;o), endvidere fra et fabriksbesøg på den ene af udflugterne, hvor de lavede og pakkede kager. Det andet LO med stemningsbilleder fra vores (næsten) daglige solnedgang OG et par billeder af troperegnen, som slog til et par dage undervejs (SÅ var luften altså også renset). Det kom ofte rimeligt overrumplende... så den ene gang var vi nærmest "fanget" ved poolen. Men så ku' man jo lige blive nødt til at nyde en drink imens, ikk'?

Papiret (med bestik) er "Blue cardigan" (troede aldrig, jeg ville få det brugt ;o)) - alfabet er dels rester fra et minialbum, dels Fruit Smoothies fra Sizzix .
Det andet papir er Necessities "Polka" og "Confetti" og også Fruit Smoothies.

Sikken en HELT fantastisk dejlig dag med høj sol... nyd den og resten af søndagen. Tak for dit besøg og for din kommentar, som gør mig rigtig glad.
SES
Posted by Picasa

onsdag den 10. marts 2010

Thailand LO #19



På én af vores ture besøgte vi et tempel i en grotte. Som det kan ses blev vi velsignet (!!) og fik et lykkearmbånd hver.
Dette LO startede jeg til scrap-a-mania i sept. Munkens orange klædedragt inspirerede mig til pang-farverne på BG OBSCURE RANDOM - så det blev mit baggrundsvalg. Bogstaverne er fra et alfabet jeg har lånt af Gitte... (kan ikke huske navnet!!!??)

Vi har været i biffen i formiddags og set (bl.a.) Meryl Streep i "Det' indviklet"... ejjj - den var bare go'... morsom, sød og hyggelig...
Nu skal vi ud at trave... Ha' en god dag... tak for besøget og jeres søde kommentarer... de gør mig rigtig glad!
SES
Posted by Picasa

søndag den 7. marts 2010

Thailand LO # 17 &18





Her er de næste par sider fra vores tur til Thailand. Jeg har "klippet" teksten ind som selvstændige billeder, så den kan læses. ;o)
Jeg kunne ikke få billedet til at blive så stort, så man kunne læse teksten på den anden måde, jeg lagde op :o(

Nå, men som I kan se, er det fra en PÆLEBY i en sø... Super spændende besøg.

Idag har vi ellers fået skyer på himlen... (ØV - man bliver hurtigt forvænt med solen :o))... men INGEN SNE... og DET er vigtigt!

P.t. pusler jeg med nogle LO'er til "de store drenges" album... jeg er håbløst bagud...

Nyd nu søndagen... tak for besøget her... og for jeres hyggelige kommentarer...
VI SES...
Posted by Picasa

torsdag den 4. marts 2010

ENDELIG.....


Så forsvandt der så meget sne, at man kan blive overbevist om, at foråret ER på vej (optimist!!??).
Idag fandt jeg disse skønne forårsbebudere langs huset... jubiiiii... så må det være rigtigt...
Fantastisk dag med dejlig sol... selvom temperaturen stadig svinger omkring frysepunktet her.

Senere skal vi i biffen og se "Oldboys" sammen med svoger og hans kæreste Karen (som fik billetterne af os i f-dagsgave).
Bagefter skal vi hygge over en ostemad og et glas rødvin... =0) herligt...

Tak for besøget... tak for kommentarer... de gør mig så glad... nyd dagen... SES
Posted by Picasa

onsdag den 3. marts 2010

Thailand #15 og #16

Et andet punkt på dagsordenen på vores udflugt var at sejle på en meget stor sø i en såkaldt Long Tail Boat. Det foregik langs fantastiske mangroveskove og mellem høje, høje klippeøer.
Én af de øer vi skulle besøge kaldes nu for James Bond Island, fordi filmen "manden med den gyldne pistol" bl.a. blev optaget her. Øens rigtige navn er Koh Tapu Island og en en fantastisk kalkstensø.
På turen videre fra øen sejlede vi gennem de to drypstenshulerhuler Lod Noi og Lod Yai - hvor loftet heldigvis præcis er højt nok til, at vi klarer at undgå at slå hovedet ;o)
Papirerne er BG Wisteria - alfabetet er QK - Maggie
- tak, Charlie :o)
Tak for besøget - tak for kommentarer - hav en god dag - SES




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...