mandag den 31. maj 2010

Diamantbryllup...


... er ikke noget man oplever hver dag. Men vores mellemste søns kæreste en mormor og morfar, der kunne fejre sådan en dag i lørdags. Jeg fik lov at lave kortet under kyndig vejledning fra Charlie. Tusind tak for det.
Selve kortet er noget rillet rødt karton, der skinner lidt.(fra Aldi) Hjertet på højre side er fra Charlie (tak) swirlpapiret er Prima Angelique Collection. Sizzix hjerter fra Sizzix (tak, Charlie) Duer, swirl, glas og champagneflaske fra QK, tal fra metro Bogstaver fra Sizzix Script, "60" fra QKMarisa. Pyntet med bling, bånd og roser.
Og så tak til alle dem rundt om mig til SAM i går. Tak til Rikke og Lisbeth for et fint arrangement. FANTASTISK weekend med lækker shopping og HYGGELIGT SAMVÆR.
Tager lidt billeder af nyerhvervelser lidt senere ;o) ;o)

Tak fordi du fandt her forbi. En lille kommentar gør mig glad. Nyd dagen - trods regnen :o(... de lover sommer fra på TORSDAG. JUBIII
SES
Posted by Picasa

fredag den 28. maj 2010

OSH-kort





Her har jeg de første 30 OSH-kort klar til Charlies indsamling i morgen. OSH står for "Operation-skriv-hjem).Læs om hendes (og alle vi andres) mission på hendes blog. Du kan finde linket til hendes blog, her til venstre på min blog.
Der er flere dubletter af kortene... derfor er det blot et udsnit af de 30 kort, jeg viser her.
Jeg er spændt på at se, hvor mange kort der kommer i kassen i week-end'en i den gode sags tjeneste.
Charlie har jo for en rum tid siden lækket sin idé til mig, og jeg følte mig sikker på, at den "gik hjem", så jeg har "tyvstartet"... ;o)
Jeg glæder mig til at se rigtig mange af mine blog-venner i morgen... IRL... Jeg er ikke god til at kende ansigter... så prik mig lige på skulderen, hvis DU genkender mig... og sig "HEJ"... jeg sidder sammen med Charlie og Gitte Y.
PÅ GENSYN... og til alle jer der ikke dukker op... hav en dejlig week-end...

Posted by Picasa

mandag den 24. maj 2010

F-kort til Carl


Her er som lovet kortet til Carl. Han er blevet en habil cyklist (uden støttehjul), så derfor skulle denne lille cyklist pryde hans kort.
Papiret bag cyklisten er Screen Prints "mini bicykles" som er fra MultiScrap. Selve kortet sort bazzil.
Spellbinders ramme i to størrelser... den bageste i sort bazzil.
"Carl" er sophisticate fra QK... og "4" er fra (??) lånt af Charlie (tak).
Vi havde en SUPER dejlig, udendørsdag med masser af lækker mad og drikke... søde mennesker og MASSER af glade børn (bl.a.) på indianer-skatte-jagt. Kl. 22.30 sov de sidste under dynen i sofaen foran en Disneyfilm ;o)

Tak for besøget... jeg bliver rigtig glad for en lille kommentar, hvis du har tid. Nyd den sidste del af Pinse-ferien...
SES
Posted by Picasa

søndag den 23. maj 2010

Fødselsdag


Idag er det CARLS fødselsdag,

HURRA - HURRA - HURRA...

Idag fylder Carl 4 år, så vi er inviteret til "indianerfest" i eftermiddag/aften. På billedet sidder han sammen med far og mor d. 1. maj, hvor vi var til afdansningsbal alle sammen for første gang. Det var nu kun Carl der var aktiv på dansegulvet.
Det lykkedes mor'en at lokke et smil fra ham, - han vil jo ellers ikke stille op til foto p.t.

Kortet til ham kommer først på bloggen, når det er afleveret.
Tak for besøget... tak for jeres kommentarer... nyd Pinsedagene...
SES

Posted by Picasa

fredag den 21. maj 2010

Hans LO#1


Den week-end, hvor Lars og drengene var her på overnatning, tog jeg disse billeder af Hans. Det er første pindeis jeg ser ham spise (heldigvis én af dem i børnestørrelse), og jeg er glad for, at det var med vand og vaskeklud i nærheden. ;o)
Han klarede det nu fint, og der blev et helt "tegneserie" LO ud af det... - hvorfor skal chokoladen altid spises først???
Det er første LO til Hans' album (de starter nemlig først, når man er 1 år). Teksten står på bagsiden med en kærlig hilsen fra farmor.

Papiret er Crate Paper Freedom. "IS" er pandurobogstaver (tegnet af) på brun bassil og tilsat hvide prikker. "er godt" er QKMarisa. Stjernerne (brun og hvid) er fra en gavepakke fra Cecilie (tak) og nogle guldstjerner fra en eller anden "godtepose" passede perfekt inden i.

Tak fordi du kom forbi... lægger du en kommentar bliver jeg glad... Hav en dejlig dag...(mon ikke solen bryder igennem?)
Jeg skal til Charlie HELE DAGEN og LEGE!!! kører lige om lidt... JUBIIIIIII... det bliver hyggeligt...og garanteret sjovt... =0)
SES
Posted by Picasa

tirsdag den 18. maj 2010

Hjemme igen...


... fra Norge... En fantastisk oplevelse at være i Oslo 17. maj... det burde være enhver forundt...
Selv i min vildeste fantasi kunne jeg ikke drømme om, at det ville blive SÅ stor en oplevelse. Båden var netop lagt til da de første optog passerede forbi på kajen nedenfor. Vi havde fået fortalt (af en indfødt norsk nordmand - bosat i DK), at det gjaldt om at komme til at gå på Karl Johan Gate. - Oslos hovedstrøg, som går lige op til Kongeslottet, der ligger lidt højt over byen. Her ville kongeparret stå og vinke, fortalte han.
Vi begav os afsted og blev fuldstændig grebet af alles glæde og "det-her-gør-vi-sammen-følelsen"... Det var bare SÅ flot og rørende med alle de børn og voksne i 10 000... (måske 100000) vis... der gik afsted i takt til fuld musik i snor lige rækker med norske flag flagrende i hænderne... glade og vinkende... (og af mange forskellige racer - må jeg tilføje...). Rigtig mange i alle aldersklasser bar nationaldragter og var stolte af det... de lod sig i hvertfald villigt fotografere... Optoget varede fra kl.10.00 til kl. 13.00... =0) og vi nåede helt op til "foden" af slottet, hvor hele den norske kongefamilie stod og vinkede (gisp... i 3 timer!!!)
Bagefter gik turen til Oslos nye Opera, der ligger lige over for Norgesbådens kajplads. Vi havde hørt man kunne "gå på den"... også på taget!!! - så vi var lidt nysgerrige... Den er både spændende og fantastisk flot (omend et projekt at bestige)... og udsigten var formidabel...
Solen brød for alvor igennem, da vi igen sejlede ud gennem Oslofjorden... vi bliver aldrig trætte af den tur... og denne gang var de fleste flagstænger smykket med det norske flag.
I morges skinnede solen så over København... så det var atter en flot tur ned gennem Øresund. Det har været en en super tur...

1000 tak for besøget... tak for jeres søde kommentarer... dejligt at læse dem...
Hav en rigtig god dag... håber (og fornemmer) at foråret er på vej for alvor... ?? JEPS... jeg tror på det...

SES

Posted by Picasa

søndag den 16. maj 2010

Barnedåb

Her kan I se den flotte kage...
...og Sofie med hendes stolte forældre...

Og kortet...
(Pudsig rækkefølge det kom frem i...!!)

Igår var vi til Sofies barnedåb. En fantastisk dejlig dag, der startede med en fin højtidelighed i Humlebæk Kirke med 2 dåbsbørn. Bagefter LÆKKER frokost af "vores"kok (drengenes gode ven), som kan tilberede de mest eventyrlige retter frem... og super lækker vin.
Uhhmmm...
Som prikken over i'et havde H. og A. bestilt en SUPER FLOT kage hos La Glace (fint gammelt konditori i København). Nøøøjjj... hvor den også var go'... ;o) ;o)
Herover kortet til Sofie... Magnolia stempel klippet ud og så er hun sat på en lille Sizzix-pude i spellbinders rammen. Det møstrede papir er fra BG bittersweet (me like). "Dåb" med QKbananasplit-bogstaver pyntet med lidt dims, charms og bånd. Indeni har jeg fortalt om hendes navnes betydning, og om, at hendes navnedag er d. 15.maj (pudsigt, da det også er hendes dåbsdag!!).
Tak fordi du fandt forbi min blog... jeg bliver glad for en kommentar, hvis du har tid.
Hav en dejlig søndag... her har vi tørvejr... men gråt og koldt... ufffff...
SES

Posted by Picasa

fredag den 14. maj 2010

60 års fødselsdag



... hos vores genbo, Anne...
Jeg har liftet Heidi's idé med "tallet" som motiv... lavede tallet 60 i wordart... klippede det ud og håndtegnede "skyggen". Jeg husker ikke hvor papiret til 60 er fra. Det er håndsyet i kanten med broderegarn. Bladene er QK 3D (tak Charlie) som sammen med nogle roser og to små QK hjerter sidder på en punchet oval og scallop - det hele samlet med en sløjfe. Bogstaverne i 60 er QKmetro

Tak fordi du kom forbi... lægger du en lille kommentar bliver jeg glad.hav en dejlig dag/week-end.
Mon snart vi får lidt sol og varme? Jeg synes altså,at det er for koldt til at kalde det forår... =0)
Posted by Picasa

tirsdag den 11. maj 2010

Queen Mary 2




Størrelsen imponerede os... da den lå dér på Helsingørs red og man kunne se forskellen på Queen Mary 2 og Sverigesfærgen.
Helt tæt til skibssiden ligger 2 mindre både, som sejlede passagerer ind til kajen i pendulfart. Herfra gik busserne ud i det nordsjællandske landskab og trafikken med busser var tæt langs kysten. Skibet ligger der til kl. 18 i aften, hvor den sejler videre til næste destination. Lidt synd, at de ikke har bedre vejr til at opleve Tivoli, De nordsjællandske slotte, Louisiana, Helsingør, Hillerød, København og hvad turisterne ellers kan nå at se på den korte tid...

Senere dukker Hans, Carl og Lars op til lidt aftensmad. Det er vist fast arbejde at være fuldtidarbejdende græsenkemand med 2 drenge. Men nok meget sundt at prøve ;o)

Tak fordi du kiggede forbi... tak for en hyggelig kommentar... hav en fortsat god dag...
SES

Posted by Picasa

søndag den 9. maj 2010

FLYVENDE FARMOR...


... altså, ikke mig, men HMDronningen...
I denne week-end har Lars, Carl og Hans været på overnatning hos farfar og farmor. Mor er nemlig i NY med 3 veninder (ved ikke, hvorfor jeg ikke var det, da jeg havde 3 små drenge??? =0))...
Nå, men tiden skulle jo fordrives med nogle oplevelser og soldaterne ved "Det hvide slot" (Fredensborg Slot) plejer at være et HIT... så vi kørte afsted, så vi kunne gå en lille tur før vagtskiftet kl. 12. Da vi drejer om hjørnet efter Kancellihuset, ser vi flere soldater (ikke Livgarden) stå på stierne omkring græsplænen bag slottet og flere folk være "på en kigger". Jeg forhørte mig hos én af soldaterne (og satsede på, at han måtte svare... ;o)) om det mon var dronningen, der skulle med helikopter til Ålborg (til bispeindvielse)... havde jo set, at det var dagens program... ;o)...
Og ganske rigtigt... når som helst kunne helikopteren lande.... NØØJJJJJ!!! Selvom der trak en byge over stedet, måtte vi holde ud... så vi udfyldte ventetiden med at studere de gamle kanoner, der netop er vendt tilbage efter restaurering. OG.... så så vi helikopteren ankomme over hovederne på os... (HOLD DA OP EN KASTEVIND)... lande på græsset lige bag slottet.... Så nåede Livgarden et vagtskifte... og Majestæten kom ombord (2 nederste billeder t.v.) før helikopteren lettede igen...
SE DET VAR EN RIGTIG DRENGEOPLEVELSE...!!!

Efter frokost, da vi kiggede ud ad stuevinduet, så vi en spurvehøg sidde i næsten skjul under en rododendron og spise... en fugleunge... :o( Denne gang var det så mig, der blev flyvende farmor (for at hente kameraet i en fart) og forevige situationen (desværre gennem ruden...) - sidste billede :o)

Hold da op en dag med oplevelser...
Jeg håber, at I også har nydt dagen - efterårsagtig og kold... mon det bliver sommer engang??
Tak for besøget... en kommentar gør mig glad...
SES

Posted by Picasa

fredag den 7. maj 2010

Idag er det Henriks fødselsdag...



Ja, så blev det Henriks tur... mellemste søn fylder 34 år i dag... STORT TIL LYKKE til dig... du blev jo fejret i fredags, og du HAR fået tlf.-fødselsdagssang... flaget ER hejst... men solen??? ... den kan jeg ikke se... :o( ...alligevel god dag til dig og god fornøjelse til dig og A. i aften... ;o)
Kortet, som H. fik i fredags, er med hÄngler stempel farvelagt med promarkers - skåret med spellbinders. "H" håndklippet efter mit Panduro-alfabet omviklet blomstertråd (der er renset for det grønne plast), til lykke med QK "Banana split" og QKhjerte med dato. lidt mønstret papir fra restekassen og et par "skrue"-brads... selve kortet er karton fra KMklip.

1000 tak fordi du kom forbi... jeg bliver glad for en lille kommentar, hvis du har tid.
Hav en dejlig dag... og week-end... den venter jo lige om hjørnet...
SES
Posted by Picasa

onsdag den 5. maj 2010

Indbydelser



Her er så ét af de projekter, der har optaget mig de sidste dage. Carl har fødselsdag senere på måneden, og derfor har jeg lavet disse indbydelser til indianerfest. Tak for hjælp med anskaffelsen af die til Charlie ;o)

Jeg fandt tipi-tegningen på nettet og har håndklippet de forskellige dele. På det lyseblå karton har jeg først sat en grøn "græs"-bakke, så tipien, så to græs skåret med QKdien. Ovenpå det hele sidder (med 3Dpuder) de to QKpaperdoll - indianere... alle delene er skåret i bassil karton - pandebånds-lædersnøren er fra Fakta, skyen er også håndklippet og stemplet med "indbydelse" fra scrapper.dk

Tak fordi du kom forbi... håber du får en dejlig dag.
Her skal Charlie og jeg scrappe igennem... vi har hele dagen til rådighed... JUBIIIII...
SES
Posted by Picasa

mandag den 3. maj 2010

Thomas har fødselsdag...


I dag fylder yngste søn... 33 år... (hvor i alverden bliver tiden dog af..???).
Stort til lykke til dig... vi glæder os til at fejre dig og Anette (se forrige indlæg) i aften...
Du HAR fået tlf.fødselsdagssang... flaget ER hejst... OG solen kommer vel helt frem på himlen i løbet af dagen... (du er jo eftermiddagsbarn - og har været sød, ikk'?).
En anden stor begivenhed er også på programmet i dag: Viggo starter i SFO... =0).
Her kunne jeg jo gentage det der står i 1. linie... ;o)
Glæder mig til at høre om det senere.
Kortet til sønnike er Magnoliastempel... Tyroler Edwin ser ud til at kunne dele glæden ved en kold øl med Thomas... ;o)
Han er farvelagt med brushtables klippet ud, påsat karton, der har fået lidt stempelsværte efter skæring med spellbinders. Bagved brun bassil karton. Grønt (fra restekassen) T håndklippet efter et alfabet fra Panduro og omviklet med brun snøre. Baggrundspapiret er "sei Dill Blossom", pyntet med skrue-brads, hjerte (fra Greene) og en "til lykke"-snøre fra Bilka.
Hav en rigtig dejlig dag alle sammen. Tak for besøget... holder af en lille kommentar... hvis du har tid til det...
SES

lørdag den 1. maj 2010

Fødselsdag på forskud


I går var vi til før-fødselsdag hos Sofies far og mor. Anette har først fødselsdag på mandag, men da hun HAR fået kortet kan jeg jo godt snyde lidt... ;o)
Stemplet er fra hÄngler (tak Charlie) farvevelagt med promarker og copic. Skåret med spellbinders oval og scallop og sværtet lidt. Papiret er BG på rød bassil karton. Blomsterne er punch... bladene og sophisticate alfabet fra QK. Tyndt zigzagbånd fra KMklip, lidt bling og et rødt hjerte fra Søstrene Greene.
Forøvrigt har CharlotteRavn også rundet de 100 000 besøgende, så hun har OGSÅ en blogcandy på højkant... ;o)
Hav en dejlig dag... tak fordi du kom forbi... og for en lille kommentar =0)
SES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...