lørdag den 26. februar 2011

Sidste fødselsdag i februar

Min venindes mand havde fødselsdag i torsdags - samme dag som "Lille-Hans". Men da de bor i Frankrig, vidste jeg ikke, om kortet nåede frem til selve dagen. Jeg ved nu, at det ER nået frem til tiden, så her er det - omend lidt forsinket. Til gengæld ved jeg også nu, at det er i dag I skal fejre dagen... så LIDT passende er det dA... ;O)
Min veninde og jeg morede os en del over, at vi fik et barnebarn på hendes mands fødselsdag, som også skulle hedde Hans.
Det forpligter... for nu kan jeg jo nemt huske hans dag ;o)
Det er sei-papir og metroalfabet fra QK - resten er vist let at gennemskue.
Jeg håber, at du får en dejlig dag... tak fordi du kiggede forbi... jeg bliver glad, hvis du lægger en kommentar.
SES

torsdag den 24. februar 2011

HANS har fødselsdag



Idag er det Hans's fødselsdag
HURRA - HURRA - HURRA.
Han sikkert sig en gave får,
som han har ønsket sig i år.
Og dejlig chokolade
med kager til.
Tænk... at 2 år er gået siden Hans kom til verden... Ja, når vi er sammen med ham, er vi jo ikke i tvivl, for han er blevet dygtig til så mange ting... men hold da op hvor tiden flyver...
For 14 dage siden spurgte jeg ham, hvem der snart havde fødselsdag og svaret kom straks: MIG
Så spurgte jeg: hvor mange år bliver du? Og svaret faldt kvikt igen: TO år. Og så måtte vi lige lære hvor mange fingre, der skulle findes frem for at illustrere det ;o)
Collagen fra kortet er med billeder fra årets gang sammen med farfar og farmor (i rækkefølge).
Et af billederne er fra Fredensborg, hvor vi var heldige at se "den kgl. flyvende farmor" blive hentet af en helikopter på plænen i "baghaven"... Er han ikke fin dér, hvor han har "nolet" storebrors julegave og klædt sig ud som Harry Potter!! (fnis)... han måtte ha' hjælp til brillerne!!
Som det ses er han RET vild med at være model (farmor x'er fingre for, at det holder ved ;o))
Kortet er med et Hängler stempel, som jeg elsker til mine drenge... og det passer så fint til Hans, fordi hans mor er vild med farmors slipover'e, som jeg strikker mange af...og så elsker han biler.
Uh-ha... et langt indlæg... holdt du mon ud...??... så tak for det og fordi du kom forbi.
Hav en dejlig dag... vi skal til lagkage lige om lidt, så håber ikke indlægget kommer på, før vi er fremme!!
SES

tirsdag den 22. februar 2011

Kong Vinters skulpturpark

En tur langs Øresund i søndags fik mig til at tænke på, at naturen sagtens kan være sin egen kunstner. Måske var det, fordi jeg på vej på jagt efter billeder, så stimer af folk på vej til Louisiana for at se nærmere på udstillingen om Picasso, at jeg fik idéen til overskriften.
Vi vælger altid at besøge Louisiana en hverdags formiddag, fordi vi har muligheden. Og vi ER da klar over, at sådan skal det også være, når vi meget snart må se nærmere på udstillingen om Picasso. For togene må nærmest tømmes for folk, hvis vi skal dømme efter den gående trafik!! ;o)
Nå, men vi fandt på at kigge på Kong Vinters skulpturer. Først langs Gl. Humlebæk (én af Danmarks smukkeste strækninger), så ved Nivå Havn og sidst et kig over Sundet fra Sletten Havn. Den sidste besøger vi rigtig tit, fordi den ligger et "langspyt" fra, hvor vi bor. Vi er begge betagede af udsigterne langs vandet og bruger meget tid på at trave langs Sundet og kigge til Sverige og Hven. Og hver gang er det en "ny" udsigt.
Den hårde frost er slem ved badebroerne... men rigtig mange er blevet kloge nok til at pille dem ned.
Tak fordi du kiggede her forbi. Lægger du en kommentar skal du vide, at du gør mig glad. Det er rigtig dejlig læsning og gør det ekstra rart at blogge.
Håber du får en dejlig dag.
SES

søndag den 20. februar 2011

nyt legetøj

Jeg har helt glemt at vise jer mit indkøb på s'n'd - d.12.02..
I kan vist (på trods af ret dårlig billedkvalitet) se, hvad det handler om...
MS punch kan man jo altid falde i svime over =0)... så én ny måtte med hjem!!
TH sizzix-hjortene faldt jeg pladask for... (selvom der er længe til jul!!!)... så den røg samme vej :o)
Papirerne var lykkeposer med BG fra Scrapfactory... og de skal bestemt nok blive anvendt... Tenerife-billederne ligger jo og venter på at komme i album... ;o)

Vi var til 75-års fest i fredags... super hyggelig fest med lækker mad og danseglade mennesker mellem 18 og 90 år!!... så vi fik svinget "strikkepindene". Sent hjemme - så lidt mathed kunne spores i går ;o).

Tak for jeres søde kommentarer... jeg sætter stor pris på dem, og synes det er super hyggelig læsning.
Hav en dejlig søndag :o)
SES

fredag den 18. februar 2011

Fødselsdag...igen

Et kært familiemedlem fyldte 75 år i går - og dette kort ledsager et gavekort i aften, hvor vi og vores voksne sønner og deres søde piger er inviteret til fest.
Opsætningen har jeg liftet fra et fødselsdagkort, jeg engang fik af Charlie. Jeg havde svært ved at finde anvendelse for dette Magnoliastempel, men C. fik den gode idé at sætte hende på skrå på kortet, og så gik det straks bedre, selvom hun "kigger op i luften".

Magnolia papir med roser, stempel fra Magnolia - skåret med spellbinders ligesom scallop-baggrunden, velourbånd fra Netto, roser og tillykke-dims fra en goodie-bag, bassil bling karton, halvperler i hjørnerne og Banana split alfabet fra QK til overskrift.
Vores februar er fyldt med fødselsdage... så der er mere i vente...

Jeg håber, I får en dejlig dag (og snart week-end :-)) - tak for besøget og jeres søde kommentarer til sidste indlæg med Herbert. Og JA!!!... hold da op, hvor tiden løber...
SES

onsdag den 16. februar 2011

Herbert fylder 1 år...




Idag er det Herberts fødselsdag
HURRA - HURA -HURRA...
Hans kort og gave blev afleveret i lørdags, hvor han holdt fødselsdag sammen med Osvald.
Traditionen er at man den dag man fylder 1 år får en Piet Hein flagstang... så det var den 6. flagstang med indgravering der blev afleveret... burde næsten have haft grupperabat ;o)
Nå, men sådan er det jo, når man starter på en tradition... og drengene (og Sofie) vil sikkert være glade for den, når de bliver større og forstår at det er deres egen personlige.

Herberts kort er pyntet med en magnolia-elefant maler med brushables tusser, sog igen er bådestempeltryk og baggrundspapir skåret med spellbinders, forbogstav og antal år i vedhæng sidder i et sølvbånd. Kortkartonen er fra en pakke blandet karton (af ældre dato) fra Aldi.
Indeni sad en billedcollage fra årets gang - utroligt, hvad der sker med sådan en "trold" på et år... nu er han næsten klar til at gå...
Tak fordi du kom forbi. Tak for kommentarerne, som gør mig rigtig glad... og hav en dejlig dag.
SES

mandag den 14. februar 2011

OSH kort

Så gik week-end'en med scrap... HERLIGT...
Lørdag var jeg til Scrap'n'dream i Høje-Tåstrup sammen med næsten 200 andre søde scraptøzer og 1 enkelt ganske ung mand...(Silas...). Tak til "scrapklubben" for en hyggelig dag... håber vi ses snart igen =0)
I får lige et billede af de kort jeg havde med til OSH kassen. Jeg har ikke fået lavet helt så mange, som jeg plejer, fordi vi har været på ferie på Tenerife. Men lidt har også ret ;o)
Og jeg nåede da også en god håndfuld på S'n'd.
Forøvrigt kom der 624 kort i OSHkassen... TOTALT FANTASTISK...
Klik på linket til OSH bloggen i min sidebar, hvis du vil læse om projektet og se nogle af de vildt flotte kort der bliver produceret i den gode sags tjeneste.
Der kommer snart lidt billeder på bloggen fra dagen i Høje Tåstrup.
Idag har jeg lavet flere kort med noget af mit nye "legetøj" ;o) ;o)
Det er altid sjovt...

Håber du har haft en dejlig week-end. Tak fordi du kom forbi og jeg bliver glad, hvis du lægger en kommentar... det er hyggelig læsning.
Hav en god ny uge... om du så skal jobbe eller holder vinterferie...
SES

lørdag den 12. februar 2011

Kort til Osvald


Mens vi har været på ferie på Tenerife, har Osvald haft fødselsdag. Han blev 5 år d. 19. januar - men han var "heldigvis" heller ikke hjemme på sin f-dag. Heldigvis, fordi vi så ikke svigtede ham... ;o). Han var med familien på skiferie i Østrig. Både han og Viggo er små "fartdjævle" på skibakkerne... dejligt, at de lærer det, fra de er små.

Nå, men her er så kortet, som han får i dag, hvor farfar er til fødselsdag - mens jeg er til Scrap'n'dream... lidt ØV!!!

Piraten Edwin fra Magnolia er farvelagt med brushables tusser - knapper og sværd har fået glimmer-guld. Både stempeltryk og den sorte baggrund er skåret med spellbinders. Piratpapiret er fra Magnolia, selve kortet er bazzill sort bling - rød scalloppunch med hans forbogstav og antal år i metallignende vedhæng (fra Sverige) samt en rød sløjfe.

Indeni har jeg sat en billedcollage med foto fra året der er gået siden sidste fødselsdag. Det er blevet en tradition, og er i hvert fald sjovt at kigge tilbage på....

Jeg håber, du får en dejlig week-end. Tak fordi du kom her forbi og TAK for alle dejlige hilsener og kommentarer. Jeg nyder virkelig at læse dem.

SES

torsdag den 10. februar 2011

Halli, hallo...


Til Sofies 1 års fødselsdag fangede jeg Hans med hendes telefon... han var fordybet i en samtale med ????
Selvom farverne er grænseoverskridende at bruge blev det alligevel valget, fordi han sad på Sofies dyne...
Jeg har arbejdet ud fra Scrap'n'dream skitse bogen 2010... og har SYET på maskine på lo'et. Cirklen er en tallerkenomkreds... knappynt og brads samt en Sizzix telefon (TAK, Charlie...)... telefonledningen er en swirl fra Sizzix der har ligget læææænge og ventet på en anvendelse... =0)... alfabetet er QK Marisa.
Tak for jeres søde hilsener til J. Dagen blev anderledes end planlagt, for vores prinsesse Sofie kom forbi for at lykønske farfar sammen med mor og far... og DET var jo værd at være hjemme for...
Tak fordi du kom her forbi... håber vi ses på lørdag til Scrap'n'dream i Høje Tåstrup.
Lægger du en kommentar, gør du mig glad... hygger mig VIRKELIG ved at læse dem.
Hav en dejlig dag.
SES

tirsdag den 8. februar 2011

FØDSELSDAG

FLAGET ER TIL TOPS FORDI:
Idag er det J.s fødselsdag
HURRA - HURRA - HURRA
Til lykke med fødselsdagen =0) .
Ja... hele 3 dage yngre end mig... jeg var vist på barnerov engang... ;o)
J nyder at drille mig alle 3 dage, fordi han her VIRKELIG mener, at han har en gammel kone ;o) (fnis)....
Programmet for idag er HELT stille og roligt.
Vi skal i biffen og spise lækker mad bagefter... enten ude eller hjemme...
Igår havde jeg besøg af Charlie... Der var lige en måned,der skulle indhentes, hvor vi har været langt fra hinanden... så snakketøjet kom på gled og timerne fløj afsted... tak for igår min søde ven... ;o)
HELDIGVIS var vi også flittige, så vi fik en masse fra hånden og lagt planer for på lørdag, hvor vi skal til Scrap'n'dream i Høje-Tåstrup... jubiiiii... så ses vi igen =0)
Til dig der kom forbi... tak for besøget... hav en dejlig dag.
SES

søndag den 6. februar 2011

krydstogt # 17 show

ALLERFØRST.... tak for jeres søde fødselsdagshilsener =0)
Jeg havde en dejlig dag og nød gensynet med alle "ungerne"... store som små ;o)

Hver aften var der show i Teateret. Meget forskellige show, som bar præg af, hvem der var med fra sted til sted. Her er det et estisk "Beatles-orkester", som giver en fantastisk koncert... og det var sandelig svært at sidde stille "undervejs"... ;o)
En anden aften var det dygtige akrobater, hvor det lykkedes at "fange" trapez-akrobaten.
Vi havde også besøg af en russisk dansetrup, der var super dygtige til at danse kosak-dans.
Og en tryllekunstner, som vi ikke ved første øjekast kunne gennemskue =0)...
Og den sidste aften optrådte et blandet kor af ansatte på skibet med et meget flot program.
Hold da op, hvor der var mange talenter...
Papiret er BG origins og alfabeter fra QK Teriyaki og sophistycate.
Dette var de sidste sider....hænger du stadig på, håber jeg du har fundet det sjovt at være på krydstogt... vi nød det i hvert fald og vil gerne anbefale rejsemåden (og vi får ingen %'er nogle steder)...
Tak for dit besøg her... tak for søde kommentarer- de varmer...

Hav en dejlig søndag.
SES

fredag den 4. februar 2011

krydstogt #16 stockholm

Lidt mere Stockholm... og Vasa museet, hvor vi tilbragte lang tid, da vi besøgte stedet sidste år.Det er atter BG pattern paper og sophistycate fra QK.
Tak fordi du kom her forbi, - gider du stadig lægge en kommentar, så bliver jeg glad. Jeg hygger mig meget med at læse dem...
Hav en rigtig dejlig week-end. Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg får besøg af alle "ungerne"...;o)

SES

onsdag den 2. februar 2011

Hjemme igen...


... efter 4 uger på Tenerife... =0)).

Først 1000 TAK for ALLE jeres dejlige kommentarer til mine rejsesider, mens jeg har været væk.....
TAK for awards fra flere sider... ;o)... nu bliver der en del at indhente... ;o)

Jeg har været lidt på bloggene undervejs... men solen og varmen udenfor trak i mig, og det var ret dyrt... så hen over ugen der kommer må jeg indhente det forsømte.
Dagen idag står i vasketøjets og indkøbenes tegn.... =o)
UHA... sikken en hverdag... selv at rede seng, handle ind, lave mad, vaske op og gøre rent... og ingen til at skifte sengetøj hver 3. dag og skifte alle håndklæder hver dag ;o)...men OGSÅ RART...
Jeg glæder mig VILDT til at gense børn, svigerbørn og børnebørn på lørdag... de har været savnet... de små var "med på turen" som billedgalleri til at hænge op så vi kunne "sige godmorgen" til dem hver dag... lidt skør har man vel lov at være... :o)

Nå, men indlægget skal ikke være vildt langt... der er jo masser af materiale til et nyt feriealbum kan I nok regne ud ;o)

På billederne ses fra øverste venstre hjørne:
Én af spækhuggerne fra et storslået show, den old-tusse-gamle skildpadde og dygtige og søde delfiner fra et andet fantastisk show alle 3 billeder fra LORO dyreparken ved Puerto de la Cruz.
Næste etage:
TEIDE... øens vulkan og højeste bjerg (3.718m) som den så ud da vi ankom 4. jan., ét af tusindvis af mandeltræer i blomst og det over tusind år gamle Drageblodstræ i Icod.
Nederste etage:
På 1½ times bådtur ved Los Gigantes for at opleve små hvaler og delfiner IRL og i fri dressur og TEIDE i går morges før afgang fra hotellet... (det sneede nemlig på toppen af bjerget/vulkanen én af dagene, hvor vi havde heldagsregn).

Vi har haft en fantastisk ferie.... og den var IKKE for lang (og skulle heller ikke være længere...)...
Jeg glæder mig vildt til at få scrappet igen.... og til (håber jeg) at SE rigtig mange af jer på Scrap'n'dream d. 12. februar... =0)

Undskyld indlægget alligevel blev langt!! =0)
Hav en dejlig dag.
SES
Posted by Picasa

krydstogt #15 stockholm


Den guidede bustur i Stockholm førte os heldigvis steder hen, hvor vi ikke var sidste år... det var super fint. Stockholm ER Nordens Venedig... en fantastisk smuk by... og høj sol skader ikke ;o)
BG-origins papir og Cattycorner alfabet fra Sizzix... mit nyeste (og lidt skøre) alfabet.
Tak for besøget og tak for hyggelige kommentarer, som jeg nyder... ;o)
Hav en dejlig dag.
SES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...