onsdag den 29. oktober 2014

Københavnertur...

 

I søndags tog vi på Københavnertur.
Jeg havde spottet, at der var gratis adgang på Glyptoteket, og huskede, at det man kunne læse sig til om udstillingen "Som forvandlet", gjorde os nysgerrige og forventningsfulde.
Når det så tilmed er gratis at parkere i centrum om søndagen, var det da bare med at komme af sted. At Tivoli også havde Halloween var en detalje vi i første omgang havde overset ;)
Men vi fik en p-plads og vi fik set udstillingen, som BESTEMT kan anbefales.
Fantastisk, hvad farver betyder...

Det var en fin eftermiddagstur - og vi svor, at vi snart må gøre besøg i København igen... men snart skal vi vel ind og se på "JUL"... =0)

I dag har vi været i bio og se "Min lejlighed i Paris".... sød og hyggelig film....;)

Ønsker dig en dejlig dag.
SES

tirsdag den 21. oktober 2014

Egon...

 

I lørdags var vi så heldige, at Egons far og mor gerne ville i biffen og se Fasandræberne.... så vi blev spurgt, og vi ville være passere. Og DET ville vi gerne =0)
Sofie var på overnatning/efterårsferie hos fætter Mikkel, så det var vel en overkommelig opgave ;o)

Egon er vokset vildt, siden vi så ham sidst til barnedåben... men der er også gået 6 uger, og i den alder går det stærkt...
Han havde været til 5 mdr.s undersøgelse dagen før (9,6 kg og 70 cm!!...), så han var lidt varm og havde en anelse feber.

Men, som det kan ses på billederne, var han i fint humør og vi fik både gået en lille tur, leget og sunget.

Midterste billede øverst er et bevis på, at han er medlem af "klanen" ;o) - både min søde mand, hans sønner og sønnesønner (ALLE SAMMEN) kan tilbringe timer på gulvet, når de skal slappe af eller se TV...!!!

Det dejlige sorte hund er Lazio... verdens dejligste labrador-"bulderbasse", som elsker alle ungerne - og de elsker ham...

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag. Tak fordi vi fik lov

Nyd dagen, som er tåget og grå her på Djævleøen...
SES

torsdag den 16. oktober 2014

Hjemme igen....



Ja, så har vi IGEN været på langtidsferie.... 28 dage i Fuengirola på Costa del Sol.
Vi kom hjem i mandags... men vores bærbar røg på gulvet på turen (og DET holdt den ikke til...) - så jeg var ikke i stand til at vise billeder og sende feriemails....
Men her er et første forsøg - efter at have været på "skolebænken" i går hos Charlie/Charlotte... ;) - er det lykkedes at lægge på bloggen på en "ny" måde ;)
1000 tak søde... det var åbenbart liiiiige det, der skulle til... =0)
Vores stationære pc har Windows 8 - og jeg er BESTEMT ikke fortrolig med det program skønt vi har haft det i over et år...

Nå, men... her ser I et par billeder fra ferie. Vores lækre hotel med en pool med "50 m bane" - jeg svømmede i snit 1 km om dagen ;) - Vores selfie fra Europabalkonen i Nerja (har været der før - så det var blot en genkig) - 2 vildt seje Ferrarier på Strandpromenaden - Broen over den 100 m dybe slugt, der deler byen Ronda i to dele.... broen er fra 1793 - og virkelig imponerende...

Jeg prøver at nå rundt og besøge jer i den kommende til... og ser frem til at hilse på RIGTIG mange af jer til SAM.... =0))

SES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...