søndag den 1. januar 2012

2012

2012

Så fik vi taget hul på et nyt år. Jeg håber, I også kom godt ind i det...
Vi holdt nytår sammen med et vennepar, hvor han er en klassekammerat fra studentertiden. Det er en MEGET gammel tradition, at vi er sammen denne aften - og selvom, der har været nogle gange, hvor det ikke har kunnet lykkes, vender vi tilbage til traditionen, når lejligheden byder sig. De har 4 børn og sammen med vores 3 (alle 7 er inden for 5 år "lige gamle") var det perfekt, da ungerne var "skolebørn", at det var nytårsaften på deres premisser. Desuden boede vi dengang i gå-afstand fra hinanden... hvilket var RIGTIG dejligt ;o)  ;o)
Idag står den på REN afslapning... lidt TV-kiggeri... en rask travetur (hvis det bliver tørvejr på et tidspunkt) og så er vi klar til at tage fat på et nyt år...
Min nye header er fra vores Vietnamtur. Efter vores ankomst til Hanoi Lufthavn kørte vi til Halong Bugten, hvor vi tilbragte en hel dag på en båd som denne og sejlede rundt mellem kalkstensøer og kalkstensbjerge i turkisblåt hav. Bugten blev "skabt", da "en ældgammel drage slog et slag med sin enorme hale"... siges det... Og tak for det... idag er bugten optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv... og for en måned siden kåret til én af verdens 7 "nye" vidundere.
Hav en dejlig dag på trods af det kedelige vejr.
SES


6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej med dig her på årets første dag. Ja traditioner i Nytåret er en god ting - vi var også i samme selskab som vi har været i MANGE MANGE år -selvom min kusine har skiftet bopæl fra Luxembourg over New York til Jordan er de altid hjemme i julen og vi fejrer altid nytår på skift hos hinanden. Nu uden børn - men stadig lige hyggeligt - igår med M/K Besserwisser som ikke blev mindre morsom af at det var efter midnat og efter et par drinks og champagneflasker =0)

Annette / aka sagde ...

Flot header fra et smukt sted. Det bliver spændende at se album fra den tur.
Det lyder som en rigtig dejlig nytårsaften i gode venners lag. Og traditioner er så vigtige, selv om man laver lidt om undervejs. Grundideen skal bare holde.
Vi kom stille ind i det nye år som sædvanligt. Men hold op hvor der blev skudt af ude over byen. Ret vildt.
I dag går med ingenting. Har lige fået frokost her ved kaffetid...så vi skal se at rette op på det. Hverdagen truer i morgen. ÆV. Vi er så gode til at holde fri.

Cecilie sagde ...

Det lyder som en god måde at fejre nytåret på. Vi var bare os to, og det var en dejlig stille nytårsaften.

Glæder mig til 2012 her hos dig.

Karina Beck sagde ...

Super flot header.
Jeg vil se frem til at se layouts fra Vietnam.
Godt nytår.

madamtridse sagde ...

Sikke en flot header. :) Glæder mig til at se flere billeder fra jeres tur til Vietnam.

Et utrolig flol top 10 du har valgt. :)
Godt nytår
Knus

Mio sagde ...

Flot header du har fået : )

Glæder mig til at se dine lo'er omkring Vietnam ; )
Godt nytår

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...