fredag den 5. september 2008

Så går det østpå





Nu går det østpå ad route 66... ren nostalgi :-)...

Det var en fantastisk oplevelse at være "midt i" Grand Canyon, og vi besluttede, at vi ville flyve i helikopter over sceneriet. Ud over, at det var grænseoverskridende at sidde op ad en glasdør (gys), var det storslået.

Dagen efter så vi så ned i GC fra nogle af udsigtspunkterne.

Tak fordi du kiggede forbi - hav en god week-end.

3 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Hyggeligt at vi kommer med på rejsen....

Karina Beck sagde ...

Hej Margit.
Det er nogle super flotte rejse LOer, du laver.
Ja, planen er, at jeg tager til SAM lørdag. Men det er faktisk sådan, at jeg er lige ved at blive faster i disse timer ; ), så nu får vi at se... Håber, at vi ses.

Mutte sagde ...

Nu har jeg gennem dine flotte LO'er været i USA i igen. Har været næsten de samme steder sidst var i januar 08. Du har virkelig forstået at fortælle om alle jeres oplevelser på en dejlig "levende" måde. Så vil jeg lige svare på dine spørgsmål om mit strikkeprojekt. Fuglesjalet er et strikkekit fra Christel Seyfarth (www.christel-seyfarth.dk/garnkits.htm) Og farverne fremkommer ikke af garnet. Jeg strikker med 4-5 toner garn i bunden og det samme i fuglene dvs. ca 1-2 m af hver farve så skal der skiftes til ny farve. Hvis ikke at man kan strikke enderne i bliver der rigtig mange ender som skal hæftes bag efter. Det er et spændende håndarbejde. Jeg har købt det direkte gennem overnævnte hjemmeside. Håber at du kan forstå beskrivelsen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...