søndag den 15. marts 2009

Københavnertur


Idag var vi så heldige, at vi fik lov at låne Viggo og Osvald med på en tur til København. Farmand skulle på job og mor til pigefødselsdag. Så kl. 11.00 kørte vi mod storbyen med Amalienborg og vagtskifte som mål... og det var et hit.... :-)
Selvom Osvald ser lidt betuttet ud med politimanden i hånden, var det ikke fordi han var blevet fanget af politiet (det drillede farfar ellers med ;-))... men politimanden rakte sin hånd ud mod Osvald ... der trygt tog ham i hånden... og så skridtede de ellers fronten af !!! :)
Bagefter måtte vi hilse på Den lille Havfrue, før hun rejser til Kina, og vi sluttede med en tur i Rundetårn. DET var sjovt... man kunne jo løbe op og ned ... flere gange... og der var mange tårne man kunne få øje på fra toppen af tårnet....
På vejen hjem faldt mindstemanden i dyb søvn :)
Det var en rigtig dejlig tur.

Tak fordi du kom forbi... nyd resten af søndagen.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor lyder det bare superhyggeligt.
God søndag aften til dig og familien.

TB sagde ...

hej farmor
Vi synes også det var en rigtig hyggelig dag - det må vi gøre igen en anden dag... god aften til dig og farfar kærlig hilsen Osvald og Viggo

Charlie sagde ...

Hej og tak for velkommen hjem hilsen - tja - din "blomst" næste uge er nok købt i Sverige - det gør forhåbentlig ikke noget???
Sikken en hyggetur I 4 har været på. Knus

Charlotte sagde ...

Ihh hvor lyder det bare hyggeligt. Dejligt med sådan en tur, hvor ungerne er ude og opleve (og de voksne selvfølgelig). Gode billeder du fik taget af jeres færd i det Københavnske. :-) Der er lige til et par scrappesider!

Gitte sagde ...

Det ser ud til at have været en god oplevelse. Og rigtig gode fotos iøvrigt.

Karina Beck sagde ...

ps. Ja, målebåndet er også et stempel fra PaperArtsy ; 9

Gitte sagde ...

Ih sikke en skøn tur til Hovedstaden I havde. Nogle skønne billeder du fik taget. Hvor er det sødt det af Osvald og politimanden.:)
Ja det kunne da være en god ide at tage forbi og besøge den lille havfrue inden hun drager ud i verden.;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...