mandag den 6. februar 2012

Dagen i går...


Allerførst tak for jeres søde hilsener til mig.
Og så lidt dokumentation... først fra vores tur "ud i vejret". Det VAR faktisk et eventyr at køre ud i... vi havde et ret fint lag sne her hos os, og vi blev hurtigt enige om, at vi måtte ud at se på den fine sne. Først kørte vi til Fredensborg for at se, om der var flag på Slottet, hvor den RIGTIGE prinsesse af og til bor ;o) - det var der nu ikke, men der var faldet markant mere sne, så det var en rigtig flot tur.
På hjemvejen rundede vi "vores egen" havn og kyst for bl.a. at "opdatere" havisen. Og det blev der også lidt fine billeder ud af. Utroligt så hurtigt isen kommer, men vi målte også -20 gr. da vi kørte hjem fra S'n'D lørdag kl. sent.
Og så fik jeg fine kort på dagen fra Charlie og aka/Annette som jeg også vil vise, sammen med nogle af mine pakker:

Mine indkøb på S'n'D, kort fra aka/Annette, kort fra Charlie (sammen med en æske til bling), roser fra J, narcisser fra yngste søn og super flotte hjemmestrikkede handsker fra én af mine veninder.

Jeg havde en dejlig dag bl.a. med besøg af yngste søn og yngste barnebarn (mens mor'en og Viggo og Osvald var i biffen).
Idag tager vi i biffen og ser J.Edgar... er lidt spændt på, om det er "min kop te"... =0)
Hav en dejlig dag derude i landet... her falder "julesneen" stadig... :o(
Jeg vil hellere ha' FORÅR...
SES

8 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det er godt at høre du havde en god dag i går. Og sikke et smukt vejr du var ude og fotografere i. Smukke vinterbilleder - det er jo meget passende at jeg kan skue en ny snefnug-punch ... :)
Fine kort du fik af med-scrap-søstrene og skønne, skønne blomster!
Og jeg vil også ha' forår nu!!!
Meeeen - skal da lige have "overstået" en vinterferie i det franske i uge 8.... :) Og så må det godt blive forår!

Annette / aka sagde ...

Det lyder som en dejlig dag - og sikke fine billeder. Smukt men lidt rigeligt koldt efter min mening.

Lækre indkøb du har gjort dig. Men du trængte jo også nok meget...
Håber du får lov at hygge dig inden døre med alle de nye legesager.
Du må have en dejlig fridag ovenpå den weekend. Jeg håber ikke, du er halvt så træt efter din fødselsdag, som vi er her...

May Britt sagde ...

Ser bestemt ud som om I har haft en dejlig dag uden i det danske vintervejr.. og meget fine gaver og kort og lækkert indkøb... ja hvem faldt ikk for de der baggrundsstempler.. hi hi... Knus

Dorit sagde ...

Hvor ser det hele godt ud, men de der handsker slår det hele, hvor er de flotte, ligner noget af det garn min mutti powerstrikker sokker i til hele familien. I hvert fald er sådan nogen ikke til at undvære i det hersens kolde vejr, hverken handsker eller sokker :-0 ... jeg vil også have forår NU !!!!!

Charlie sagde ...

Hej igen - er du VIMMER nogle fine handsker - godt jeg holdt mig til at lave kort - det kan jeg da i det mindste finde ud af. =0) Glæder mig til at se og høre hvad du får lavet af de fine indkøb - det kribler også i mine fingre efter at kaste mig over de nye ting jeg købte. =0)

Mette Wad sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen i søndags. Lyder til dagen har været god. Og dejligt at få kort fra andre scrapveninder:-)

Kirsten sagde ...

Forsinket tillykke med fødselsdagen, dejligt at høre du havde en god dag. Det er nogle lækre ting du har fået, scrapsager kan vi jo ikke få for mange af ;-D - og sikke nogle flotte handsker din veninde har strikket, dem skal du nok blive glad for her i kulden.

Karina Beck sagde ...

Det er dejligt at høre at du havde en god dag! Sikke en masse lækkerier, du har fået.
God aften.
Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...