lørdag den 14. juli 2012

Besøg af HerbertVores yngste skud på stammen... Herbert... fik en "fridag" hos os i går. 
Thomas (yngste søn) ringede ved 10-tiden for at få hjælp. Børnehaven bad om at Herbert blev hentet p.gr.a. øjenbetændelse.
Han har jo været en MEGET reserveret ung mand... så det har KUN været far og mor der duede... =0)... men da farmor ankom til børnehaven var der ikke meget bøvl... han ville gerne med (heldigvis!!)...
Senere på formiddagen måtte vi en tur i centeret for at handle... og H. var bare super god til at styre indkøbsvognen ;o)... og så gik vi ad stierne hjemad og kunne kigge NED på bilerne... WOW...  og forbi stationen, hvor toget meget passende ankom ;o)
Så skulle farfar grave kartofler op... og det var da interessant!!... (at SE på)...men et forslag om at RØRE ved dem... (og få SNAVSEDE fingre... adddd!!)... Det krævede lidt overtalelse ;o)
Efter frokost var det endelig tid til en lur og så var det afsted... hjem til MOAR... =0)
En hel dag uden NOGET bøvl... begge parter havde en SUPER dag... så tak for i går Herbert =0)  

Og så er TOTEN pakket og klar til OSH-dag i morgen i HQ... GLÆDER MIG =0)
Produkterne skal I nok få lov at se en anden gang... ;o)
Hav en fortsat god week-end.
SES

7 kommentarer:

May Britt sagde ...

Lyder bestemt som om I har haft en dejlig dag selvom det kun er far og mor der duer... Go' scrappe dag i morgen... Kram

Charlie sagde ...

GODT der var plads i kalenderen til et enebesøg af Herbert. Jeg er jo selv nr. 3 i en flok og kan huske jeg ELSKEDE at have min mormor for mig selv en gang imellem uden de STORE. =0) En farmor/farfar har jeg aldrig kendt de var døde før min tid. H kan da godt lægge billet ind til en stilling i kongehuset - han kan allerede stå i prinsgemal stilling med armene på ryggen =0). Vi ses i morgen - knus fra mig, K og Fifty.

Charlotte sagde ...

Ihhhh - så blev det jo en totalt hyggedag med den søde dreng. Godt han var villig til at tage med hjem.... Lyder som en dejlig dag med gode oplevelser. :0)
Rigtig god scrappedag og god søndag.

Bettina Hobel sagde ...

Hej Margit. Tusind tak for i dag, det var rigtige hyggeligt:o), håber også jeg kan deltage næste gang, og så må I have lavet endnu mere klar:o).
Det er er ud som H rigtig har hygget hos jer, og godt at han ikke var ked.
Knus far mig

Annette sagde ...

Sikke da en dejlig dag for Herbert - og jer. Og dejlige billeder. Sjovt at han ikke vil røre kartoflerne med jord på, for jeg synes da som regel, at drenge piller i alt, der er beskidt ! hihi.
I har garanteret haft en hyggelig dag i HQ ...heldige asen. Sådan at NYDE og HYGGE og SCRAPPE en hel dag.
God ny uge herfra.

lam sagde ...

Hvor ser det ud til at han ahr hygge sig, skønt hans børnehave vist ikke helt har tjek på reglerne omkring øjnbetændelse.

Dorit sagde ...

Ha-ha, hvor ser det sjovt ud med hænderne på ryggen, de kartofler skal der ikke røres ved, og da han endelig gør det, er det kun med 4 fingre... men nu ved han da hvor kartofler kommer fra. Så den gang øjenbetændelse reddede ham en dag hos "Bedsterne", ikke dårligt for nogen !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...