onsdag den 29. februar 2012

OSH-kort #2


Flere OSH-kort med brug af rester og med brug af kantpunch (MS) og sommerfugl.
Jeg havde en del af de "til lykke"-snore liggende fra forskellige goodie-bags, så de røg på en del af kortene. Så rart at få brugt noget af det, der "bare ligger" =0)
Idag skal jeg hente Sofie i dagplejen, mens mor og far skal på tøj-lagersalg.
Det bliver altså hyggeligt. Bagefter kommer de og spiser inden det er tid til at køre hjemad og putte...
Ha' en dejlig dag.
SES

søndag den 26. februar 2012

Lidt billeder...


Har lige lavet en lille billedserie fra Hans' fødselsdag. Der var ellers fart over feltet af unger... så det kneb med at få billederne i "kassen". Her sidder vi bænket om bordet, og det lykkedes at fange Hans i linsen, mens han pakkede gaver op, pustede lysene i lagkagen og sang fødselsdagssang. Han har styr på, hvordan man spiller fløjte kan I se... og efterfølgende blev farfar lokket ned på gulvet af fætter Osvald, fætter Herbert og kusine Sofie for at lege med LEGO...

Tak for en dejlig eftermiddag/aften....

Håber at du nyder denne dejlige februardag. Her har vi ihvertfald sol fra en knaldblå himmel... men det er koldt endnu... ;o)
Nyd søndagen
SES

lørdag den 25. februar 2012

Endnu mere fødselsdag...

Igår var det Hans, der havde fødselsdag. Han er fyldt 3 år og er blevet en rigtig dreng at se og høre på... og hvad er så mere passende end at levere en pirat-Edwin på dagen.


Og igen en obligatorisk collage...

fredag den 24. februar 2012

Fødselsdag... igen, igen...

Min venindes mand fylder år idag... samtidig ved jeg, at de er på vej "down under", så jeg vover det ene øje og viser f-kortet fra morgenstunden...
Jeg har det stadig svært med herrekort... men engang imellem SKAL der jo et afsted... Denne gang blev det tilsat lidt udklip fra et ark jeg har haft klippet i før med "herre-tekster", et tanhjul fra TH et stempel og lidt dims... =0)
Til lykke til Hans... og rigtig god tur til Australien... vi GLÆDER os til at høre om jeres oplevelser ;o)
Vores egen Hans har også fødselsdag idag... men han skal først fejres senere, så det kort kommer først på bloggen i morgen ;o)
Men en sang kan de få i fællesskab:
IDAG ER DET HANS FØDSELSDAG
HURRA - HURRA - HURRA..
Vi glæder os til at være med til at fejre "STORE lille-Hans"... som fylder 3 år...
Håber I alle får en dejlig dag/week-end derude...
SES

tirsdag den 21. februar 2012

OSH-kort #1




Min blog er "mystisk" i dag!! Jeg ved ikke hvor min tekst til dagens indlæg blev af!!...
Men det er altså kort til næste afsending af kasser til ørkenen...
RESTER... plus lidt punchede kanter og sommerfugle og lidt forskelligt som blev doneret af en scrapper der havde "ryddet op/ud"... her har jeg fået anvendt lidt klistermærker... ;o)
Farverne er skarpere og klarere end her... det dumme lys driller...
Formiddagen er gået med total "hovedrengøring" efter 3 døgn som "dog-sitter"... uffff... hundehår og grus/mudder over det hele... addddd!!!
Men NU er der "clean" i alle hjørner... aaahhhhh!!!
Håber I nyder dagen... foreløbig har vi tørvejr og glimtvis sol...
SES

lørdag den 18. februar 2012

Mere fødselsdag...



Skal lige huske at sige TAK for jeres søde god bedring hilsner... vi er "fit for fight igen begge to... ;o).. =0)

Her er det først Osvalds kort. Osvald fyldte 6 år d. 19. januar og han GLÆDER sig til at starte i skole efter sommerferien. Men indtil videre er det fodbolden der trækker mest i den unge mand... stor fan af både FCK og Barcelona. Hans kort blev med en Donna-fodbold der ruller på græsset (fra KM-klip) sammen med et Magnoliastempel med Edwin der cykler (det er Osvald nemlig også vild med). Og selvfølgelig er flaget hejst og solen skinner...
Nedenunder den obligatoriske collage med årets gang... ;o)


Herbert fik en bil på sit kort - for ligesom sine brødre ELSKER han at lege med biler...
Stemplet er HÄngler - farvelagt med Promarkers.
Og endnu en collage med billeder fra årets gang. Synes rigtigt man kan se, at Herbert er "gået fra" at være baby til en "rigtig" dreng... ;o)


Tak for i går til hele familien... det var en rigtig hyggelig aften.
God week-end til dig, der læser med og tak for besøget.
Bliver så GLAD, når I lægger en kommentar. =0))
SES

torsdag den 16. februar 2012

Fødselsdag

I morgen har vores svogers veninde fødselsdag. Hun fylder 76 år, og vi har sendt dette kort til hende.  Da hun ikke kigger med herinde, kan jeg vise kortet i dag... ;o)
I morgen skal vi til fødselsdag hos Osvald og Herbert. Osvald havde fødselsdag i januar og Herbert har idag:
IDAG ER DET HERBERTS FØDSELSDAG
HURRA - HURRA - HURRA....
Til lykke søde Herbert... håber du får en dejlig dag i vugger'n og hjemme hos far og mor.
Vi glæder os til at fejre dig og Osvald i morgen... =0) - knus fra farfar og farmor... ;o)

I week-end'en kan du se de kort, som de to "banditter" får... ;o)
Vi har RIGTIG mange fødselsdage i denne måned... så der er flere kort undervejs til bloggen...
Hav en dejlig dag....
SES

søndag den 12. februar 2012

Fødselsdagsstemning


Her er lidt stemningsbilleder fra i går. Det var tæt på at blive en dag med forhindringer, men tilsammen fik vi da en god dag op at stå!!
Jeg har siden ferien gået med, hvad jeg fandt ud af, var en indvendig byld (på balden!!). Lægebesøg i onsdags sendte mig i antibiotikabehandling (1000 mg x 3!!), så jeg har måttet en tur på apoteket og købe syreneutraliserende tyggetabl. for at berolige maven..!!
Nå, det ser ud til at det driver den, så jeg ikke skal snittes ( py-ha....=0)...).
Fredag formiddag bar J en (ikke tung) askespand ud i vores udestue... resultat: fiberspringning i ryggen... AV for ....
Nå, men så var der jo overarbejde til fruen... rengøring, borde skulle flyttes rundt, stole hentes op fra kælder, 3½ kg kartofler skrælles, bordet dækkes.... ja, I kender det jo - vil jeg tro...!! 
Men man kan jo, hvad man vil...
Heldigvis kunne J. lørdag morgen magte at røre farsen til den gode hjemmelavede forloren har, som vi havde lovet skulle stå på bordet... så ved fælles hjælp gik det jo...
Og den ældste af vores drenge ryddede alt fra bordene og stillede dem på plads inden han gik ud af døren - så moren skulle bare sætte i opvaskeren.... Det var en stor hjælp...
Nå, men lige kort om collagen:
Blandet mellem gaver og blomster lidt foto fra dagen:
Kort fra Cecilie, Hans og Herbert (der NYDER maden), vores svoger og hans veninde, svigerdatter Signe, Sofies første tegning til os, vores 3 drenge Lars, Henrik og Thomas (efter alder ;o)..), svigerdatter Maria mellem Hans og Carl, Farfar læser for Sofie, yngste søn og sønnesøn (Thomas og Herbert), og så var jeg blevet "fanget" i linsen. ;o)
Vi fik bl.a. billetter til Gitte Hænning koncert på Kulturværftet... det glæder vi os til. Vi synes faktisk, hun er en dygtig sangerinde, så det glæder vi os meget til...
HOLD DA OP!!! sikken et langt indlæg... UNDSKYLD...!!!
1000 tak hvis du holdt til det hele... nyd søndagen...
SES

mandag den 6. februar 2012

Dagen i går...


Allerførst tak for jeres søde hilsener til mig.
Og så lidt dokumentation... først fra vores tur "ud i vejret". Det VAR faktisk et eventyr at køre ud i... vi havde et ret fint lag sne her hos os, og vi blev hurtigt enige om, at vi måtte ud at se på den fine sne. Først kørte vi til Fredensborg for at se, om der var flag på Slottet, hvor den RIGTIGE prinsesse af og til bor ;o) - det var der nu ikke, men der var faldet markant mere sne, så det var en rigtig flot tur.
På hjemvejen rundede vi "vores egen" havn og kyst for bl.a. at "opdatere" havisen. Og det blev der også lidt fine billeder ud af. Utroligt så hurtigt isen kommer, men vi målte også -20 gr. da vi kørte hjem fra S'n'D lørdag kl. sent.
Og så fik jeg fine kort på dagen fra Charlie og aka/Annette som jeg også vil vise, sammen med nogle af mine pakker:

Mine indkøb på S'n'D, kort fra aka/Annette, kort fra Charlie (sammen med en æske til bling), roser fra J, narcisser fra yngste søn og super flotte hjemmestrikkede handsker fra én af mine veninder.

Jeg havde en dejlig dag bl.a. med besøg af yngste søn og yngste barnebarn (mens mor'en og Viggo og Osvald var i biffen).
Idag tager vi i biffen og ser J.Edgar... er lidt spændt på, om det er "min kop te"... =0)
Hav en dejlig dag derude i landet... her falder "julesneen" stadig... :o(
Jeg vil hellere ha' FORÅR...
SES

søndag den 5. februar 2012

IDAG...

er det min fødselsdag. :o)
Flaget er hejst og de ældste børnebørn har ringet og ønsket til lykke.Og jeg har fået fiiine kort fra søde venner og gode veninder.
I går var jeg til S'n'D hele dagen og fik lov selv at snolde gaven fra J. ;o) Det er altid dejligt at vælge selv... så får man jo hvad man ønsker sig!!
Overalt i landet er der flag oppe, fordi jeg ikke er den eneste der skal fejres idag. Kronprinsesssen fylder 40 år og Henriette (aka/Annette) fylder 19 år... ja,ja... det er rigtig dagen, hvor prinsesser har fødselsdag, kan I nok forstå. (ti-hi).
Vi har sørget for, at I ikke skal fryse så meget idag.... og her ligger sneen i et fint tyndt lag og klæder haven i vinterdragt.
Jeg(vi) skal først fejres på lørdag, fordi J. har fødselsdag på onsdag... (ja, snart 45 år siden jeg udvalgte mig en 3 dage yngre model)... fnis... så vi er siden ALTID blevet fejret sammen...
Håber I får en dejlig dag....
SES 

torsdag den 2. februar 2012

HJEMME IGEN...


Ja, som I sikkert har luret så har der været stille her hos mig i 4 ugers tid. Vi har nemlig tilbragt januar i sol og varme på Gran Canaria... 28 dage med sol/lidt skyer og mellem 19 og 22 gr.... :o)   :o)   :o)...
Det har været RIGTIGT dejligt. =0)... og vi har fået en helt anden kulør...(fnis)...
Tak for jeres søde kommentarer til min sommerhusferiebog, som jeg lige her sender i en "reprise-udgivelse".
Desværre er teksterne ikke særlig gode, fordi jeg har måtte forstørre meget... men jeg tager albummet med til S'n'D... hvis der er nogle, der vil se det der IRL.... og så er der jo en anledning til at komme forbi... FNIS...
Jeg har næsten 600 billeder med hjem fra vores ferie... men da vi landede i Cph. i nat kl. 2 min. i 00.00, så er de stadig uredigerede!! - på nær det, der pryder min header...
Det er fra Palmitos park, hvor jeg for første gang i mit liv så en orangutang IRL... =0)...
Jeg ved ikke om man kan kalde den "sød"... men imponerende... stor... og MEGET selvbevidst... kan man vist godt sige den var.
Jeg GLÆDER mig til at ta' hul på albummet med Vietnambilledene i første omgang, og der skal gså nok komme en smagsprøve på lidt oplevelser fra GC  ;o)
Håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år... og nyder at solen skinner fra en BLÅ himmel, selvom det er MEGA-MEGET koldt!!
Jeg vil gøre mig umage for at komme på blogrundfart mellem opgaverne med vasketøj, kufferter og S'n'D på lørdag...
Nyd dagen...
SES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...