mandag den 24. februar 2014

FØDSELSDAG

 
I dag er det Hans' fødselsdag
HURRA - HURRA - HURRA

I dag er det Hans' tur til at holde fødselsdag. Han fylder allerede 5 år, som det fremgår af kortet ;o)
Han har ønsket sig en værktøjskasse med indhold, så han kan blive "fars lille hjælper".

Vi glæder os til at være med til at fejre dig, HANS.

Heldigt at farmor kunne finde mange passende ting i gemmerne, der lige kunne matche den unge mands ønsker, når der skulle laves kort. Hvad pakken fra os indeholder er en hemmelighed... fnis

Min venindes mand, (som også hedder Hans) har også fødselsdag i dag. Desværre fik jeg ikke fotograferet hans kort... og det skal helt til Frankrig, så jeg håber, at det er nået frem til tiden =0)

Ønsker jer derude en dejlig dag.

SES

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

SÅ kom det - det fine Hans kort. Jeg så lige et glimt af det for et par dage siden. Sikke vi vælter os i fødselsdag i øjeblikket vi har jo også lige været til 1 års hos David. Glæder mig til vi ses der er jo ikke så længe til. Knus og hils og husk at få taget et billede af hele banden når I er sammen. Lidt nysgerrig er man jo. =0)

Anonym sagde ...

Kære Margit
Mange gang tillykke med barnebarnet. Hold da op hvor tiden går, 5 år. Tak for hilsnen til Hans på fb. Vi havde en dejlig dag. Gik godt 7 km i bjergtur for at drikke kaffe og dele et stk gulerodskage og derefter tilbage igen. Det er noget han elsker, men jeg var godt nok brugt dagen efter. Vi kører atter nodpå i morgen.kh AM

Anonym sagde ...

Fantastik kort, elsker alle de små detaljer , ha en fortsat god uge, mvh Vikki

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et flot kort!
Det er jo hyggeligt, at følge hinandens familier her på bloggene og jeg synes, det er utroligt, at Hans allerede er fem år. Tillykke med ham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...