søndag den 16. august 2009

CJT Triatlon


I går blev der afholdt Carl Jensens Triatlon i Humlebæk. Det er en lille lukket skare af rigtig gode drengevenner der dyster i lokalområdet. Morten (som jeg tidligere har fortalt om i forb. med min juleblog - det var ham, der havde den flotte jule-lys-udsmykning) har i 13 år stået som arrangør af dette stævne, som afholdes i privat regi i august.
Deltagerne er alle drenge, der på en eller anden måde har tilknytning til Humlebæk, og da vores mellemste søn, HENRIK, er med, kender vi rigtig mange af drengene fra "lømmelalderen" (på den gode måde forstås!!).
Det er blevet en tilbagevendende begivenhed at være med på sidelinien og følge kampen. Vi mødes om eftermiddagen hos Mortens forældre, som har sørget for et fint traktement med drikkelse, sandwich, frugt og snold. Der bliver tippet - og snakket og nogle af deltagerne får løsnet musklerne af en lokal massør.
Så går deltagerne ud til Nivå havn - svømmer i Øresund ca. 600 meter - hopper på cyklen - cykler ca. 25 km. - smider cyklen (dér hvor Morten bor) - skifter til løbesko og løber ca. 6 km. Efter ca. 1½ times anstrengelse kommer den første som regel i mål!!!
I går var det for 3. år i træk mellemste søn, og det er derfor ham der figurerer på flertallet af billederne. I år vandt han alle 3 discipliner og fik en suveræn sejr.
Som det kan ses af billederne er der mange heppere i alle aldre... og bagefter er der ren forkælelse med boblevand og frisk frugt til alle. Både dem der ydede og dem der heppede. Igår var der også en popcornsmaskine... det vakte jubel hos de yngste heppere.
På det sidste billede deler Morten fighterpræmien ud til én af drengene.
Jeg håber Morten læser med... så vi siger tak for en SUPER hyggelig dag og glæder os til næste år ;o)

Tak fordi du læste med... tak for besøget... og hav en dejlig søndag aften.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åh.... hvem der havde sådan en energi.men hvor er det nogle seje gutter, i har sikkert alle hygget jer ,
kan du have eb god aften

Karina Beck sagde ...

Det lyder og ser ud som en hyggelig dag.
Fortsat god aften.

Kirsten sagde ...

Hyggelig læsning. Det er da en herlig tradition med en triatlon-dag i gode "gamle" venners lag. Det er skønt at alle kan være med, på den ene eller anden måde, uanset alder. :-)
Du må have en rigtig god ny uge.

Charlie sagde ...

Sikken en dejlig dag det ser ud til alle har haft og sikken en "Jern-Henrik" I har. TIl lykke med sejren. Kan kende 1 enkelt af de små heppere =0)

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Det lyder som en dejlig tradition og en fantastisk "bande", som sådan holder sammen og hygger sig på denne måde. Til lykke med sejren til mellemste-sønnen.

Dorit sagde ...

Hvor er det skønt at "knægtene" (og deres heppekor) kan hygge sig med sådan en begivenhed. De skal nu alligevel være i god form, tænker på at svømme 600 m i Øresund, det turde jeg ski ikke, heller ikke selv om jeg kunne ! Rigtig flot af dem allesammen !

Betina Olesen sagde ...

Hmmm... hvem mon Carl Jensen er??? siden han få sådan en flok ud at løbe...
Men hyggeligt ser det ud, og det er da sørme et godt initiativ....
Både motionsmæssigt, men sørme da også socialt...

hygge fra Betina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...