fredag den 20. november 2009

Fisketorvet


Viggo og Osvald var inviteret på besøg på Fisketorvet, hvor onkel Henrik (vores mellemste søn) arbejder. Vi fik lov at komme med for at kigge dem over skulderen, så tidligt i morges kørte vi mod Københavns frihavn, hvor Fisketorvet nu ligger.
Det var MEGET spændende at se alle de forskellige fisk og skaldyr, HOLD DA OP, hvor der var mange forskellige fisk. Kæmpe rokkevinger og store helleflyndere bl.a., og sejest er det jo, når onkel Henrik TØR ta' en hummer op, man kan kigge på =0)
Tilsidst var der kakao/kaffe og små lune wienerbrød i kantinen... MUMS ;o)
Det var en rigtig god oplevelse.

Tak fordi du kiggede forbi min blog... tak for hyggelige kommentarer og rigtig god week-end.

Posted by Picasa

8 kommentarer:

Dorit sagde ...

Sikken fed oplevelse for store og små (og for os på sidelinjen), rigtig lærerigt for børnene at se de forskellige fisk og skaldyr.
(Lige et tip mod gule billeder: man skal stille på hvidbalancen (WB på cameraet for white balance), det har noget at gøre med, hvilket slags lys, der er, neon, glødepærer eller andet), man kan lige prøve sig frem og slette de fotos, der blir gule) Også et tip til billederne juleaften...
Nu er det weekend, juhuuu, ha' en go' lørdag-søndag !!

Karina sagde ...

Gud, hvor det vækker minder!!! Da jeg gik i Børnehaveklasse til anden havde mine forældre fiskeforretning. Jeg stod op kl 5.15 med min mor og far og tog på fisketorvet! Så sov jeg til gengæld en time på bordet i baglokalet, inden jeg skulle i skole ; )
God ide, at tage ungerne med på sådan en tur.
God weekend.

mette wad sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud :-) Go weekend

Anne Bente sagde ...

ummmm hvor ser det lækkert ud,og rigtig god weekend til dig.

Kirsten sagde ...

Herligt at give ungerne sådan en oplevelse.
Jeg må sige, at billederne også vækker minder hos mig. Min by VAR jo en gang en fiskeriby, hvor vi havde en kæmpe fiskeriauktion hver morgen. Nu om dage er vi jo en energiby med olie, gas og vindenergi.
For mange år siden (mellem min handelsstudentereksamen og et højskoleophold) arbejdede jeg, nogle måneder, "i fisk" som vi sagde, for at tjene nogle hurtige lommepenge til opholdet, jo - så billederne vækker minder. :-)
I hvert fald ser drengene ud til at nyde turen.
Rigtig god week-end :-)

Heidi sagde ...

Super skøn oplevelse tror jeg bestemt det har været - for alle ;o)

Fortsat rigtig god lørdag

Charlie sagde ...

Sikken en fin dag - ja I har da været oppe klokken kvart i kvalme kan jeg forestille mig. Min barndom foregik jo med mange ture på grønttorvet da min far havde blomsterforretning i en del år. =0)

Cecilie sagde ...

Margit, jeg elsker dine billedecollager - det samler altid jeres oplevelser i ét og giver et fint indblik for os andre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...