onsdag den 27. juni 2012

OSH # 9Så er det blevet jul 2012 i Nordsjælland ;o)
Nej... ikke for alvor... men med julekort til OSH... inden man ser sig om, skal vi jo alligevel igang med dem... og temperaturen udenfor matcher faktisk en grøn jul... ti-hi
Så her er, hvad der er leveret til hovedlageret i HQ sidst jeg var forbi... Der er stadig GOD plads i Fiftys kasser... ;o)
Det blev også til lidt julekort, hvor jeg fik anvendt lidt mere af mit nodepapir fra genbrugspladsen samt en del røde rester.
Hav en dejlig dag og nyd strejfet af sommer...!!!
SES

5 kommentarer:

May Britt sagde ...

Rigtig søde julekort og ja det er vist ikke for tidligt at komme i gang... her har det altså været godt vejr næsten hele dagen...

Annette sagde ...

Hvor er de kort altså fine. Jeg har tænkt at gå over til julekort efter flytningen. HVIS jeg ellers får tid og overskud.
Men jeg synes, det er svært at springe mellem helårs- til julekor. Når julekortene skal laves, tænker jeg i guld, rød/grøn, fede englebasser og nuttede juledimser......som slet ikke er min stil på helårskort. Og så har jeg svært ved at komme tilbage igen...
Så enten eller her.
Men hvis jeg skal nå at levere lidt julekort, ved jeg godt, det haster....
Jeg tog alle juletingene med herud, for jeg regnede med oceaner af tid til den slags. Men det gik jo ikke som planlagt. Det har været svært nok at fylde en enkelt kasse med 50-60 kort. Jeg har tænkt noget på dine 600.....og alle de mange, mange flere. Ufatteligt !

God dag. Her skinner oslen fra morgenstunden, og min flittige hushjælp har sat vasketøj over og er nu ved vinduespudsning.
Så dårlige ben kan føre meget med sig...og det kunne jo gå hen og blive en god vane...haha.

Han har også tjekket op om alt er hjemme til J's mørbradret til i aften...uhms.

Hils - og knus herfra.

Mio sagde ...

Dejlige julekort, du har lavet : ) og hvor er du bare flittig : )
Ja, du har ganske ret i at det ligeså godt kunne være dec. Det har da været mange år med en 12-13 grader : )
Rigtig god dag.

Charlie sagde ...

Ja de er FINE de julekort - og i weekenden er vi jo hele 8 hænder samlet til at få hul på ideerne med det nye julepapir fra Panduro - det bliver RIGTIG hyggeligt. =0)

Karina Beck sagde ...

Superfine julekort. Du har nok ret i at det er en god ide at komme igang, men jeg venter nu til efter sommerferien ; )
God weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...