torsdag den 7. juni 2012

OSH kort #3

Tredje portion af mine kort til OSH... Den første gruppe er 6 små "Plys"kort lavet af forsiden fra en pakke "Plys"-papirer... de andre er rester eller papirer med "lidt for skrappe farver" . Jeg er bare så glad for mine 2 MS borter, jeg har brugt på disse kort... de kan pynte på ethvert mønsterpapir sat sammen med lidt bling...
Det nederste kort er er lavet med rester, biler fra nettet og OWH-tekststemplerne som jeg vandt i foråret på OSH-bloggen.
Der er stadig gang i kortproduktionen... men jeg har det snart, så jeg kan flytte mit gigantiske scraphjørne fra stuen og ind på scrapperiet (som mit værelse kaldes)... Det vil pynte gevaldigt på vores stue (!!!!)... og må jeg igang med "Vietnam".
Efter min statussamtale med "min" reumatolog og er jeg sat i forlænget Cortison behandling med nedtrapning fra 4 til 1½ tablet over 5 uger. Den dosis skal så holdes, til vi skal mødes engang i august. Det virker, som om det er løsningen... har været igang siden fredag... så X'er for det holder. Den smertestillende medicin har jeg trappet ned fra 4 gange i døgnet til 3 gange... så lidt fremskridt kan spores. =0)
Idag kommer yngste sønnen med familien til lidt lækker mad og farfar har lovet at hente Osvald i SFO'en lidt tidligt. Viggo skal til sit første "prøve"-spejdermøde i eftermiddag... X'er for, at han vil kunne lide det... jeg er selv gammel spejder-intusiast =0)... sammen med Charlie ;o)

Der er vel andre end mig der får scrappet mere end strandbadet i denne "sommer"... ;o)
Selvom de hede somre ikke er mig, måtte lidt varme altså gerne snart indfinde sig...
Hav en dejlig dag...
SES

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Igen en stak rigtig fine og kreative kort fra dig.
Tænk hvor OSH har fordel af dit helbred. Hvis man skal finde de lyse sider. Og det bliver vi jo nødt til.
Godt at der er lidt fremgang at spore.
Og dejligt at du har en tålmodig mand der finder sig i scrap i stuen - trods dit store Scrapperi. (godt udtryk)
Nej, her hverken scrappes eller solbades.....Her soves, høres lydbøger og nulles rundt...og ikke en sk..mere. ÆV.
Jeg håber virkeligt spejdermødet bliver en succes. Alt andet ville være en skam. Se hvad vi andre fik ud af det - Jeg fik jo så også en dejlig mand. Så spejderlivet kan føre til mange gode ting.

Fortsat god bedring fra den ene syge til den anden....og hilsen fra de 2 opvartere.

Charlie sagde ...

HOLD DA OP hvor de er fine. TAK for dit kæmpearbejde til OSH og håber du ved jeg VIRKELIG håber du snart er back to normal og kan lave hvad du lyster så dine flotte feriescrapbøger kan komme på bloggen og vi andre kan suge til os af nyttig viden fra rundt i verden. Knus =0)

Karina Beck sagde ...

Fine kort, du igen har lavet til OSH.
Sidder du så inde i stuen og kalder på din mand, som lige skal hente dit og dat og er blevet ekspert i navne på scrapting? ; ) : )
Rigtig god bedring. Det er godt at høre, at det går bare lidt fremad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...