fredag den 1. juni 2012

OSH kort #1


Så er der billeder af min nyeste produktion af kort. Jeg har for alvor haft gang i resterne og de "mystiske" papirer ;o)  ;o)
Jeg ved faktisk slet ikke, om jeg havde undgået at blive tosset i hovedet, hvis jeg ikke havde min dejlige hobby... for det har godt nok været træls at sidde på "min flade" i 2 måneder med benet oppe...!!!
Det går (stadig) MEGA langsomt fremad... Jeg har fået svar på min genprøve som var POSITIV... dvs. at jeg skal nu have styr på, hvilke forbehold jeg skal tage og hvilke gener der kan være forbundet med at have hla-b 27 genet!!
Jeg er stadig på samme dosis smertestillende medicin, men nu er jeg stort set helt smertedækket, hvis jeg holder mig rimeligt i ro ;o)
Men kort er der blevet produceret, og det næste stykke tid vil jeg smide lidt billeder på bloggen af produktionen.
Tak for jeres søde kommentarer... det varmer at læse dem. Jeg har ikke være så flink til at være på blogrundfart... tankerne har været andre steder ;o)... men jeg skal prøve at forbedre mig  =0)
Kan I alle have en dejlig week-end... desværre er sommeren kommet uden tegn på varme...og selv om jeg ikke er til de høje varmegrader, måtte termometeret da gerne vise lidt flere grader!!

SES5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er jo dejligt at have en hobby hvor man kan sidde ned til, men også lidt træls i det lange løb.
Men sikke flotte kort det er blevet til. God bedring her fra.
Bodil

Cecilie sagde ...

Søde Margit, hvor er jeg ked af, at du stadig skal slås med smerter. Det er da bare ikke i orden! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget for at bringe humøret op, for det er ikke rart at have ondt hele tiden. Jeg tænker på dig - og J - og håber, at I får en dejlig forsommer alligevel. Mange mange kram.

Gitte sagde ...

Er du da helt svedt, hvor har du været produktiv....får helt dårlig samvittighed. Selvom jeg nu ikke vil bytte med dit dårlige ben - det er da træls at du skal døje med det. ØV ØV - håber du snart får det bedre.
Ja - sommer sommer...min bare!
Men god week-end alligevel.
Kh. Gitte

Karina Beck sagde ...

Kære Margit.
Hvor er du dog en flittig kortmager til OSH. Godt, at de har dig.
Jeg håber, at det snart går fremad for dig, for det har godt nok taget lang tid.
Rigtig god bedring.
Knus Karina

Charlie sagde ...

SÅ kom jeg også med i kommentarrunden hos dig - du er en af dem jeg ikke får lov til at kommentere hos Google Chrome - så jeg skal ud og over i den gamle og det glemmer jeg så. =0( men så er det jo godt vi taler sammen IRL. FINE kort og MANGE af dem - når det nu SKAL være - så er det jo dejligt du har den hobby som du selv skriver - for tosset - det må du helst ikke blive - så er vi jo to.. =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...