tirsdag den 4. september 2012

Besøg fra HQHvis du har været forbi OSH-bloggen, før du kom her - så ved du allerede, at vi havde fint besøg fra HQ i søndags.
Endelig lykkedes det for os at finde en dag, hvor vi ALLE (for "mænnerne" hygger sig osse) kunne ses... så det blev til en super hyggelig og produktiv dag.
THE CHIEF og FIFTY skulle også have kort med hjem... så det klarede vi først - så kunne vi nemlig arbejde ved bordet =0)  ;o). I denne omgang sender jeg 1100 kort afsted  - af dem var de 900 julekort. 

C. havde taget papir med til julekort, så vi sammen kunne lave Cecilies FIF #22. De blev fine (synes vi selv ;o)..). Det er dem på det øverste billede.Charlie efterlod resterne og et ark tekster hun havde lavet på pc'en. Så IGÅR... måtte der lige kringles lidt ekstra julekort at resterne... det er dem på de 2 nederste billeder.
Syn's egentligt at det er sjovt at få noget ud af selv de mindste rester...  =0)Dytten er på værksted (ØV)... sammen med den, der opgav "ævred" i Toscana... den kom til DK i går ;o)
Ak ja... så kan de to grønne Touran'er få sig en lille sludder på hver sin lift...!!   =0)...  (FNIS). Vi har nemlig ens biler....!! Og selvom Osvald mener, at deres er en "mandags-bil"... har vi altså været SUPER glade for vores. Men bremserne skulle lige ha' en "make over" (efter 7 år...)...det OK.

Dagen i dag er fyldt med rengøring (GYS!!) og vask (GRU!!)... nej - værre er det heller ikke!!
I morgen skal vi hente Viggo, Osvald og Herbert i institutioner.... så bli'r der lige et par timers eftermiddagshygge =0)

Nyd dagen... her har vi tørvejr (endnu)...
SES

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, man bliver jo helt i julestemning af alle de flotte kort. Jeg kender ikke så meget til alle jeres forkortelser, men kreative det må man sige i er.
Held og lykke med bilen (og regningen) Vi skal også passe børn i morgen. Hvor er det godt med de bedsteforældre. Hvad skulle Dk dog gøre uden dem ;0)
knus A-M

May Britt sagde ...

Super fine julekort og må da lige sige at du er sgu da produktiv.. hold da helt op...

Anonym sagde ...

Du er godt nok stor produktsendt af diverse kort og hvor de bare flotte, med gode farver og søde tekster.
Jeg kommer sikkert ikke til at sidde, men jeg kikker forbi, så vi ses sikkert.
Knus Bodil

Karina Beck sagde ...

Du er bare så god til at lave kort til OSH! Flot!
God fornøjelse med ungerne!

Annette sagde ...

Du er altså utrolig - jeg kan dårligt tælle så langt....1100 kort er virkeligt mange. Gud ved hvad de fylder. Hatten af for din flid. Og hatten af for J, der må klare alting selv, mens du arbejder. hihi.

De kort er bare så flotte. Jeg bliver snart i julestemning af de farver.

Nu sidder du nok og laver kort i dit rene pæne hjem igen. Hav en hyggelig aften.
Knus fra alle 3 her.

lam sagde ...

Hold da fest du har været produktiv og smukker ser de ud alle dine mange kort. Jeg regner med at kommer forbi sidst i september med lidt kort til OSH

Anonym sagde ...

WOW du er bare fantstik et stor inspiration til mig og sikkert mange andre og de kort er bare super flot.Ha´det godt Mvh Vikki

Charlie sagde ...

Ja vi både hyggede, snakkede, grinede OG lavede noget - GODT man er kvinde. =0) Du er da helt utrolig med de rester - godt jeg lod dem ligge til dig. Håber bilen arter sig og rengøringen er overstået - vi fik jo sikkert tabt en del små dimser på gulvet i kampens hede. Hils "ham der stod for forplejningen mens vi bare legede" Kan stadig se hans ansigt da jeg havde modtaget de MANGE kort og vi så sagde - vi laver lige lidt kort mens I to snakker. Det var GULD værd. Men vi er jo nok også lidt tossede og HURRA for det. PS Fifty er LIDT knotten over at han kaldte ham en abe....

Sivsko sagde ...

Super flotte kort :-) og det er helt utroligt så mange kort du har fået lavet :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Du er da helt fantastisk Margit! Det er vildt, så produktiv du er! Super skønne kort, som soldaterne kan sende hjem til jul. :) Æv hvor surt med bilerne, håber i snart er kørende igen!
Rigtig god weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...