torsdag den 27. september 2012

LO Vietnam #3
Vi lægger til ved en lille ø, hvor befolkningen har fiskeri som deres levevej. I plastikkur-ve som fungerer som bassiner ser vi muslinger, krabber og karper. En dragesværdskrab-be imponerer os alle… den ser fæl ud. Familien bor og lever her hele livet. Her er børne-have, skole osv. De ernærer sig ved at sælge fisk til skibene i Halongbugten.
Vi taler lidt om, at man må blive ”indgiftet”….!!?? Da vi sejler videre, kommer vi forbi en ø, som kaldes ællingen. Det er bestemt en fantastisk stemningsfuld tur… i dejlig solskin (sidste gang Bjarne havde et hold med, havde de regn hele dagen!). Ovenfor er nogle af mine yndlingsbilleder. =0)


 Efter bådturen kører vi mod Hanoi igen. Undervejs har vi foto-stop ved en ris- og grønt-sagsmark med folk, som har travlt med at vande. Øj, det må være fast arbejde…
Her er også flere ananasmarker. Man er fælles om ananasbusken og de sørger for at forny. De ananas der høstes 1. og 2. gang er gode og søde…. Dem spiser/sælger de selv. 3. høst med syrlige ananas eksporteres !!
  
Vi passerer også marker, hvor der kører store høstmaskiner… så en udvikling er på vej. Der er igen pause ved værkstedet for handicappede, hvor der bliver lejlighed til lidt billeder denne gang. De broderer (både drenge og piger), væver, maler. Syr og udenfor finder vi stenhuggeren… han er dygtig og arbejder uden nogen former for beskyttelse !!??

Lidt mere Vietnam stemning... Det var altså et fantastisk smukt land!
Håber du har en dejlig dag.
SES

3 kommentarer:

May Britt sagde ...

Det er altså bare nogle super flotte billeder og noget meget smukt papir du har valgt til LO'erne...

Annette sagde ...

Sikke fine billeder - og sikke fine sider der kom ud af det. Det er virkelig fremmedartet i Vietnam.
PS: Tak for mail.

Hav en dejlig dag - begge to.
Knus herfra.

Karina Beck sagde ...

Det er flotte layouts med flotte spændende billeder!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...