tirsdag den 11. september 2012

Viggo på besøg


Viggo er jo vores ældste barnebarn, og man kan sandelig mærke at der sker noget med "den unge mand".
Han har altid været glad for at være hos os, og nu havde han altså brokket sig over, at han ikke havde været på overnatning længe!! JA, det er da om at nyde, at de gider.
Vi skulle bl.a. lave indbydelser til hans 8 års fødselsdag i næste måned. (27 stk !!) og da jeg inde i mit hoved havde tænkt Halloween (fordi far og mor havde nævnt, at det skulle være temaet)... nu blev det i stedet til en "helt almindelig" klassefest, så vi blev nødt til at tænke i nye baner...
Viggo syntes, at det papir, jeg havde købt i Panduro, var sejt, så det blev udgangspunktet... og så skulle der selvfølgelig være balloner... det er vel en ordentlig fest ;o)... og de fik så alle farmors rulleøjne klistret på... det så rigtig sjovt ud!

 Overskriften blev fødselsdag - "home made" på PC'en i forskellige farver... og så var vi næsten klar til serie produktion... =0)
Aftenens fodboldkamp skulle han selvfølgelig se, så der blev anledning til at klippe og klistre under kampen.
Næste dag lykkedes det at tage nedenstående billede... så det lykkedes altså!


... nu er kortene klar til at få skrevet navne inden i og til at blive delt ud til alle deltagerne =0)

Han nåede også på Middelalder Marked med farfar... og fik skudt med bue og pil... WOW...

Om lidt skal vi i biffen og se "Den skaldede frisør"... det glæder jeg mig til... og i morgen står den på tøze-frokost med gamle kolleger... JUBIIIII...

Jeg håber I nyder sensommeren...
SES

3 kommentarer:

May Britt sagde ...

Hold da op en masse fine invitationer... er da lidt vild med uhyrerne... hi hi...

Annette sagde ...

Du er godt nok en travl dame, skal jeg love for.
Vildt søde indbydelser.......måske ser vi nogen OSH kort med samme tema ? Og de balloner med rulleøjne er da et en smart ide.
Viggo er vel nok en stor dreng nu, nyd det mens han gider komme hos jer....
God onsdag til jer.

Dorit sagde ...

Sikken en mængde, kan godt forstå Viggo tyr til farmorhjælpen, når han kan få kreeret så fine kort, som man ikke kan købe nogetsteds !
Tror altid det er hygligt for børnebørn at komme på besøg hos "bedsterne", de har dem fuldt og helt, og skønt at begge parter nyder samværet ! Det er guld-kvali-tid !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...