tirsdag den 17. juni 2014

HJEMME IGEN... (fortsat)


Vi forlader Shetlandsøerne og kursen er stik ØST, for at nå Norges kyst, hvor vi skal besøge Geirangerfjorden. Det skulle være ét af turens højdepunkter (og DET var det)...
Der er altid lods med, når vi går til og fra havnene - det er meget betryggende. Og som oftest er der mange mennesker på dæk 10, når der er ud- og indsejling.
Da vi nåede den norske kyst var der u-almindelig mange!!
Som det ses havde vi det gode vejr med om bord stadigvæk ;o)

Billeder:
1. rk.: Lodsbåden henter lodsen ved skibet - smuk udsigt til én af Shetlandsøernes fjorde - Poolen udendørs, som blev flittigt benyttet, når vi sejlede.
2. rk.: De 7 søstre - Frieren - Geirangerfjorden (læs nedenfor historien om vandfaldene).
3. rk.: Endnu en X-togt'er på vej i Fjorden - Ponton-landgangsbroen (som blev "foldet ud" som en lommekniv) - Geiranger-trolden =0)

Sagnet fortæller at Frieren friede til de 7 søstre, men alle takkede nej... af sorg slog han sig på flasken. Kig nøje på fotoet, så kan du se flasken vandfaldet danner i midten nederst på klippen. =0)

Det VAR en eventyrlig oplevelse... da skibet på turen ud af fjorden igen lå ved de to vandfald, lavede kaptajnen en HEL 360 gr. drejning med skibet, så ALLE fik et godt udsyn til vandfaldene. =0)

Fra Fjorden var kursen sat mod Bergen. Og her frygtede vi regn - som byen jo er kendt for at have langt de fleste dage af året. Se hvordan det gik i morgen ;o)

Tak fordi du tager med mig på tur. =0)
Nyd dagen.
SES

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

TAK fordi vi må komme med på turen her via bloggen. Fin flaske i vandfaldet - og imponerende folde-ud bro. Knus herfra og velkommen hjem.

Charlie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Hold da op en fed rundrejse I har været på, dejligt at opleve Verden, og det skal vi, så længe vi har lyst og kan tygge smør !
Hilsen Dorit

Karina Beck sagde ...

Det ser sørme smukt ud!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...