tirsdag den 14. juli 2009

Fødselsdag på Rømø

Vores ældste søns svigermor har fødselsdag idag... og jeg kunne SLET ikke lade være at bruge dette søde stempel jeg fik som ekstragave med Anne Bentes RAK. (Endnu engang tak - Anne Bente)
Jeg er vild med den serie... synes de virkelig får én til at trække på smilebåndet.
Her er den søde "pige" på vej til fest... chemisen hænger lidt forneden, men laktasken og sølvskoen er helt i top. (De har fået glossy accent). Der er også sølvglimmer i håret, men det ses dårligt her.
Det er lyserødt bling, eyelets med bånd, et perlemorshjerte og en primablomst og blade med lidt bånd. Stemplet med "til lykke" er fra Panduro. Rammen om stemplet er en rev.die fra QK. Stemplet er farvelagt med ZIG Brushables.

Tak fordi du kiggede forbi og hav en dejlig dag.

4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Hvor er det et skønt kort. Super detlalje du har lavet med båndet igennem eyelets.:) God ide at give sko og taske glossy :)
Hun er bare skøn, helt vild med de stempler.:)
Du m ha' en dejlig tirsdag.:)

Gitte sagde ...

Et herligt kort med masser af flotte detaljer. Ja - de stempler er bare for skønne. :-))

Dorit sagde ...

Ja, den kvinde er skøn, har det stempel, hvor hun står med lagkagen med de 100 lys ! Ål i strømperne og supermange rynker, men sådan går det jo!, hvis vi får nok fødselsdage !!

Charlie sagde ...

Hej du - skønt kort. De der ål i strømperne er for skønne og fint malet. Godt du skriver det er en gæst og ikke fødselaren - ellers kunne du måske risikere et blåt øje fra Rømø!! =0)

Sjovt - for vores svigersøns mor fylder også 60 bare i næste uge, så der skal kort afsted til Mariager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...