torsdag den 3. maj 2012

Fødselsdag x 2


Idag har både yngstesønnen Thomas (35 år) og svigerdatter Anette (37 år) fødselsdag...
Det er Viggo, Osvald og Herberts far og Sofies mor ;o)... så det er altså 2 familier der er "ramt"
Flaget er selvfølgelig gået til tops, og jeg har været på min daglige "lufte"-tur, hvor Jørgen sørger for at jeg kommer ud og i det mindste SER foråret...
Idag gik turen forbi vores lokale bycenter, som præcis i disse dage er SEVÆRDIG (ellers er det bestemt ikke noget at skrive hjem om... :o(...).
Jeg arbejder stadig med OSH-kort... og det er altså vidunderligt, som netop dette kan få tiden til at flyve - når man nu skal holde sig rimeligt i ro med benet oppe... =0)
Jeg kan mærke at det går den rigtig vej og har nu været i cortisonbeh. i en uge... så jeg X'er for at det fortsætter...
Fredag og lørdag står i fest og farver hos de to fødselsdags"børn" + mellemste søn, Henrik (36 år), Sofies far... som (for at det ikke skal være løgn)... har fødselsdag på mandag.... =0)
Jeg håber, I nyder det skønne vejr og har mulighed for at holde fri i morgen - så det kan blive en laaaang week-end ;o)
Hav en god Bede-ferie...
SES

4 kommentarer:

Annette sagde ...

I er da godt nok fødselsdagsramt i denne tid. Bare I selv kan finde ud af det, for jeg mister da tråden undervejs....hihi.
Dejligt at det går den rigtig vej med dig - selv om det er på cortisonbeh.
Godt at J lufter dig engang imellem - ude i det virkelige liv. Man kan utroligt hurtigt miste fornemmelsen af, hvad der sker.

Jeg håber, I alle får nogle gode fester, og man kan jo heldigvis godt være til fødselsdag og sidde med benet oppe.

Hilsen fra P pladsen foran Netto i Kolding ! haha.

Cecilie sagde ...

Til lykke med dem begge to!

Jeg håber, at du snart får mulighed for at komme ud og mærke foråret også. Kram

Heidi sagde ...

Sorry men sidder og griner pyyyy i har da sørget for at gøre det i fødselsdage i maj månede ;))))) Elsker fødselsdage men kan nok se i har et hårdt program og så der så længe til igen - mine drenge har med en dags mellemrum, og syntes øv de ikke er mere fordelt ;)

SKØNNE foto, elsker dannebro og ikke mindst træerne ahhhh

Krydser for det fortsætter i den rigtige retning, med dig

Charlie sagde ...

Dejligt at høre det går fremad din stakkel - og hyggeligt at du har glæde af vores fælles hobby selvom jeg hellere ville have kort fra dig af andre årsager end sygdom. KRYDSER alt for at det fortsætter med at gå fremad. TIL LYKKE med hele banden - ja sådan går det når man i sin tid blev amorøs på samme tid hver år (fnis) og så en svigerdatter samme tid også - det er jo bare dårlig planlægning. Men jeg ved I hygger jer alligvel. Der kommer forstærkninger med labels i weekendens løb og specialleverance af en præmie. =0) Knus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...