tirsdag den 1. maj 2012

Masser af kort til OSH... !!

Ja, ja... med en dårlig fod kan man da bruge tiden konstruktivt med Cecilies FIF # 15. Jeg ved ikke, om jeg kan finde ud af at linke på OSH bloggen til billedet... jeg har prøvet før uden held, men jeg gør forsøget...og ellers vender jeg måske tilbage med RÅB OM HJÆLP!!!
Jeg har i week-end'en og i går fået lavet 60 kort til OSH ud fra det super herlige FIF. Fået anvendt en masse papirer i mystiske mønstre, som jeg egentlig synes er blevet rigtig søde. =0)
Jeg har været jublende lykkelig for min dejlige hobby mens jeg har måtte sidde til parade med benet oppe... og jeg HAR været flittig... også med flere andre modeller som kommer på bloggen senere...

Det går laaaangsomt fremad... hold da op...!! men man må jo væbne sig med tålmod.
I begyndelsen fik jeg da strikket sokker til de næste MANGE vintre... så jeg håber jeg finder nogen der gider bruge dem   =0)... ellers må jeg lave en "salgsblog"... fniiisss...
Men mine skuldre kan ikke holde til alt det strik... så nu må scrap og OSH holde for... ;o)

Min nye header for maj kommer på lidt senere idag... jeg har været på forsigtig fotojagt i haven og opdaget... AT DET ER BLEVET RIGTIGT FORÅR!!!

Jeg håber, du har tid og mulighed for at nyde det... og hav så i øvrigt en god dag og en god ny måned...
MAJ er også en måned med RIGTIG mange fødselsdage her hos os... så der kommer nok lidt F-kort ind i mellem GC-LO'erne... ;o)

SES

5 kommentarer:

May Britt sagde ...

Hold da op du har da godt nok været flittig og de er bare super søde dine kort... godt du kan lavet noget når nu benet ikk vil være med... Go tirsdag...

Cecilie sagde ...

Se da lige dig! Det er jo helt vildt - jeg er glad for, at du kunne bruge fiffet, og at det har holdt dig underholdt mens foden er så træls!

Annette sagde ...

Du er da bare god til det der fif - også. Sikke fine de blev, og så igen i enorme mængder.
Dejligt at høre at der trods alt er lidt fremgang......og at du stikker snuden ud i det fine vejr.
Billedet på headeren er da superflot - og lidt blær.
Vores flora begrænser sig til potter med visne planter fra jul......og så 2 potter med husløg som har overlevet flytningen - indtil nu. haha.
Så nyd naturen lige nu, det kan hjælpe på humøret.
Hils din hjælper.

Sivsko sagde ...

Det er da helt vildt som du har scrappet OSH kort.. Disse er utrolig søde, må hellere selv prøve det fif. Krammer Heidi

Mio sagde ...

Skønne kort efter Cecilies fif : ) håber du har fundet ud af at linke. 60 kort wow det er jo vildt mange : )
Hjemmestrikkede strømper er bare det bedste : ) desværre kan jeg ikke hitte ud af hælen : 0 så jeg plager altid min søster om at lave nogen tihi...
Ja naturen er i fuld flor så dejligt
Rigtig god aften

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...