tirsdag den 7. august 2012

Egen avl... og et virkeligt eventyr


Denne tomat på 264 g høstede J i går i drivhuset =0)... Sikkert mere imponerende i størrelse og vægt end i smag...

Og så et virkeligt "eventyr"... ADVARSEL... LAAAANGT INDLÆG!!!
Yngste søn (Thomas) med familie havde planlagt ferie i Toscana. Dagen før de skulle rejse var der problemer med bilen, som blev sendt på værksted til afhentning dagen efter ved 12-tiden. Afsted kom de og nåede Livorno (efter direkte kørsel på skift i 24 timer). Her skulle de bo to dage og så videre til Toscana, hvor de skulle være i 2 uger. 
Ca. halvvejs i ferien var der "bøvl" med bilen, og de måtte på værksted og få den lavet. 
Nu holdt bilen til 2 timer før de skulle hjemad. 
Efter mange timers venten lykkedes det at få den på et fejeblad til et værksted, som lovede den færdig dagen efter inden kl. 12. MEN... efter 7 timers venten (efter kl.12) fik de besked om, at de slet ikke kunne lave den!!! Efter en del forhandlinger med forsikringen lykkedes det at få lov til at flyve hjem... næste dag... fra Firenze via Paris...
Afsted til Firenze i taxa (STOR MERCEDES...wow!!) ... Videre med fly til Paris, som lander så forsinket, at de ikke når flyet til Kbh.. ERGO: overnatning i Paris...næste fly med plads til 5... afgår næste dags aften!!!
STATUS: 2 voksne + 3 børn (uden klapvogn, som er i bilen) og med MANGE tasker....og en HEL dag i Paris... Hvad gør man så??  
Man får bagagen opbevaret og tager en taxa til Champs Elyssés... går ad den... besøger Eiffeltårnet helt op i toppen... står på Den gl. Triumfbue og senere Von Spreckelsens... hvorefter man returnerer til hotellet og kører til lufthavnen!!! 
Og drengene synes det er sejt de BÅDE har set Paris og fløjet 2 gange.
HELDIGVIS fik vi en sms om, at de var i DK kl 21.30 i går... 
Det er LIGE tidspunktet, hvor de holdt HELT UTROLIGT MEGET AF AT VÆRE HJEMME IGEN...
Nu mangler de bare at få bilen leveret fra Italien på transporter indenfor 18 dage!!!
Og både store og små HAR fået velkomst-kram... og forældrene skal heldigvis "først" på arbejde i morgen =0)

Godt gået, hvis I holdt ud hele vejen...  Håber I har en dejlig dag... vi er glade for at vi har alle (både store og små) "hjemme" igen... =0)
SES

8 kommentarer:

lam sagde ...

hold da fest for en kæmpe tomat, håber den smager lige så godt som den ser ud.
Det var da noget af et eventyr, men godt at høre, at det som mange andre eventyr endte godt.

Karina Beck sagde ...

Flot tomat. Skønt med egen avl.
Sikke et eventyr. Godt at de oplevede lidt undervejs!
Minder mig om, da vi var 40 timer om at komme til Rom med fly!

Anonym sagde ...

Flot, flot tomat. Lige den størrelse kan vi ikke levere, men de selvsåede i vores have er små, røde og frilands og de smager himmelsk. Børnebørnene plukkede et stort bæger i går aftes som de havde med i madpakken til DK. Vi kørte dem til Barcelona i formiddags og er nu HELT alene igen efter 3 uger i træk med feriegæster.
Godt at i har familien hjemme igen, det lød som lidt af en "gyser". knus A-M

Dorit sagde ...

Wauw for en dejlig bøftomat... vores vil ikke rigtig blive modne, men agurker, det har vi, så jeg laver en masse tzatziki lige for tiden, det kan spises til alt.
Øj for en tur, og sikken omvej, hvor man lige når Paris på en dag, kan vel kalde det for en bonustur... hvor skønt, at forsikringen virker, men nu må vi da håbe, bilen er i superstand, når den når DK !

Mette sagde ...

Pu-ha...sikke en tur, da jeg er i bilbranchen, hører jeg en del af den slags historier. Det er bare med at have forsikringerne i orden ;-)

Charlie sagde ...

Sikke en fin tomat-børge...

Godt at den lille familie fik noget positivt ud af udfordringerne og HURRA for at det kun var køretøjet der drillede og ikke noget med buler og den slags grimme ting.

Annette sagde ...

Sikke da en tomat ! Big Size. Og alle tomater af egen avl smager godt, basta.
Det var da noget en en ferie din familie har været på. Men når nu det var pga bilen og ikke andet, så er det til at bære. Og alle de oplevelser de fik ud af det.....Wauuuu. Det bliver en af den slags ferier, de husker og fortæller om i mange år....når de lige har fået sovet ud og fået deres egen bil igen.
Tak for historien.
Knus herfra.

May Britt sagde ...

Det var da godt nok noget af en tomat.. der er da til et par madder... hi hi... og hold da op en tur de har haft... lyder som om de har taget det hele i stiv arm og fået noget ud af de ekstra dage som ferien kom til at vare...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...