onsdag den 15. august 2012

Week-end besøg


Fra fredag til søndag havde vi besøg af Carl og Hans, mens far og mor hyggede sig på Skanderborg Festival'en. 
Som det fremgår af collagen var der "travlhed" for at nå det hele ;o)
Første projekt var at grave kartofler op i haven, vaske og sortere dem. Bagefter hyggede vi os, og så var det hurtigt "godnat-tid". 
Næste morgen var Hans med farfar på skolens legeplads og hos fiskehand-leren for at hente f-deller, mens Carl hyggede med lidt TV. 
Efter frokost kørte vi på Bakken (sammen med resten af DK!!!)... 
Der blev både tid til Mester Jakel, vaffelis, Bakkedyrene, Pjerrot og et par forlystelser, før det gik hjemad for at spise aftensmad. 
Næste morgen var Hans og farfar tidligt ude for at se DM-triatlon (ironman 2012)... med både cykelryttere OG politi var det rigtig interessant. 
Så kaldte arbejdet i haven igen. Der blev kørt brænde på trillebøren til brændestablen og savet optændingsbrænde af begge drenge.... pyh-ha!!
Bagefter var det tid til lidt indesysler med Byggemand Bob. Begge drenge fik lagt flere puslespil. 
Til sidst gik turen til Kronborg, hvor vi bl.a. så på kanoner. Ved 4-tiden kørte vi så mod storbyen for at aflevere drengene igen. 
Det var en hyggelig week-end... men hold da op... hvor var jeg træt, da vi kom hjem!! 


Håber at I nyder at sommeren er over os... det var godt nok også på tide.  =0)

Hav en dejlig dag.
SES

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Sikke I har hygget og det er blevet nogle store drenge kan jeg se - især fordi krøllerne er røget sig en tur. Og KLART farmor var træt - det er jo mange dage med fuldt knald på - så dejligt at I kan hjælpe til. =0)

Heidi sagde ...

Pyyy får helt sved på panden med det program - som lyder til at ha været fantastisk :-) og så store de bliver. Var lidt tilbage og så billede af prinsessen også gisp syntes jo lige hun er kommet til verden .... Får i brugt kæmpe poolen i det gode vejr ?

Dorit sagde ...

Kan man booke en ferie hos dig Margit, hi-hi.... jeg kan også godt li' vaffelis, puslespil, Kronborg...og jeg er også vant til at køre brænde ind... jeg lover vi skal have en middagssøvn, så du ikke er så træt, når jeg bliver hentet !!??
I hvert fald ser en ferie hos jer superskøn ud :-))

May Britt sagde ...

Sikke dog en masse dejlige billeder... rigtige sommer... hi hi... kan da godt forstå hvis er lidt trætte bliver helt træt bare af at læse om det... smiler... men ser bestemt ud som om I har haft nogle dejlige dage...

Mette sagde ...

Hold da op...sikke et program ! (jeg vil gerne være barnebarn hos dig ;-)
Dejligt at læse om alle de skønne oplevelser I har, jeg glæder mig til det bliver min tur engang ude i fremtiden...

Karina Beck sagde ...

Hvor lyder det bare super hyggeligt!!
Man skal nyde det mens de gider. De bliver hurtig teenagere ; ) : ) ; )

Annette sagde ...

Hold da helt op for en aktiv weekend. Jeg synes, det er helt rimeligt at du er træt......I har jo været både her og der og alle vegne.
Jeg er sikker på, at både Hans og Carl har hygget sig....og det har I jo også. Nyd det, så længe de små gider være hos jer, når de skal passes......
Kh fra os til jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...