onsdag den 2. januar 2013

Fødselsdag

 
 
GODT NYTÅR TIL ALLE DER LÆSER MED HER PÅ BLOGGEN
Idag er det Anne-Marys fødselsdag.
Selvfølgelig er der sendt et kort afsted til hende, og jeg håber at Det røde Postbud har været forbi postkassen. Vi har kendt hinanden siden vi var ca. 5 år, hvor vi gik til dans sammen - så det er et gammelt bekendtskab.
Jeg håber, at I alle får en dejlig dag.
Det er vel tilbage "til pinden" for de fleste.
Heldigvis er vejret fint her i området (TAK for sol A-M...;o)..) og idag har jeg været på en lille tur udenfor!
SES
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Sødt kort du har lavet til din veninde ;-) Du har ret, jeg sidder på min pind igen, det er nu helt rart at kigge lidt på tal igen. Jeg har også godt af at komme lidt væk fra alle julegodterne...

May Britt sagde ...

Meget sødt kort og ja nu er det igang igen med hverdagen...

Annette sagde ...

Rigtig sødt kort med fine stempler du har lavet. Og det er da skønt med sådan et gammelt bekendtskab....Flot at I har holdt ved i SÅ mange år.
Godt I er på ret kurs igen. Men det trænger I da vist også til....
Knus.

Anonym sagde ...

Tusinde tak for kortet. Posten heroppe er HELT perfekt. Vi hilser på hinanden hos købmanden og han er MEGET trofast (men det er selvfølgelig ikke ham alene der er årsag)
Det er et rigtig fint kort og jeg fik helt lyst til at prøve at spille noderne. Jeg tror faktisk kun vi var 4 år da vi mødtes. Min dag var helt fin. Lillebror havde inviteret til lækker frokost, så jeg kunne slippe for madlavning i dag og børn og børnebørn var der også. Dejlig dag! :)knus A-m

Charlie sagde ...

Fint kort du har lavet til A-m og dejligt at læse du har været ude i den virkelig verden lidt igen. Nu skal I bare se at blive raske og holde jer friske her i 2013. =0) hilsen og knus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...