søndag den 6. januar 2013

OSH #1 2013

 

 
Mens Helvedesilden har flammet og influenzaen har hærget, har jeg fået lavet en del kort til OSH. Det var ikke altid så længe ad gangen, men det er blevet til en fyldt støvlekasse indtil videre. Da jeg har opgivet at fotografere (både indendørs og udendørs) har jeg scannet et kort af hver "type". Nogle ligner hinanden MEGET andre er mere forskellige.
Disse er uden tekst og selvom "designet" er ens, er de jo alligevel forskellige. =0)
Hen ad vejen drypper der flere eksempler ind her på bloggen af kort fra kassen ;o).
 
Jeg har været super elendig til at blogge i laaaaaaang tid. Men jeg skal nok snart tage mig alvorligt sammen og komme på blogrundfart.
Jeg/vi har forsømt en masse herhjemme og der er en del hængepartier, som vi ved fælles hjælp er ved at få ryddet af vejen  ;o)  ;o).
Jeg er MEGET taknemmelig for, at jeg ikke pyntede til jul før afrejse på X-togt... jeg ANER ikke, hvor jeg skulle have fundet kræfter til at rydde alt det væk!!!
 
Nå - ikke mere brok... men de bedste ønsker for en dejlig week-end til jer alle. 
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Annette sagde ...

Ja, hvis ikke det var så sørgeligt med al den sygdom, så ville jeg grine af dit indlæg..... Fin måde du beskriver din hverdag på.
Jeg fatter ikke, hvordan du får lavet kort midt i den redelighed. Men du er så flittig, og dine kort er bare superflotte. Hver gang du er syg (og det sker jo jævnligt) - så bugner OSH kasserne. Så du må anskue det fra den side...og være glad for elendigheden.

Her har intet gået som planlagt siden 25 dec.
Alt er flyttet og rokeret rundt. Og flyttet igen. Og det handler KUN om influenza. Erik har det rigtig skidt...og med H hjemme i nu 2 dage er jeg så træt og udmattet, at jeg bare ikke kan mere.
Hun er usikker, når tingene ikke fungerer som vanligt, så det bider sig i halen...
Derfor kræver det natarbejde at lave kort her....
Så jeg glæder mig til skoledag i morgen...

God bedring fortsat til jer begge...fra os alle 3 her.
PS. Har jo set det jeg ringede om.

Karina Beck sagde ...

Det er nogle rigtig lækre OSH kort! Jeg kan rigtig godt lide de stærke farver og den stramme opsætning.
Rigtig god bedring.

Anonym sagde ...

Kort er såå flot, dejlig sommer farve og papir, jeg må snart også set igang igen. Da vi har også været syg her på Fyn har jeg ikke haft energi nok.Det er imponerende at du har lavet så mange kort under sygdom, hatten af til dig, I ønskes alle en god bedring.
MVH Vikki

Mette sagde ...

Når man er så hårdt ramt som dig, må man gerne brokke sig. Jeg tager hatten af for at du er så flittig, og idéen med at scanne kortene tager jeg til mig. Det er jo helt umuligt at fotografere i det møgvejr...God bedring ;-)

Cecilie sagde ...

Jeg er ked af, at du har skullet døje så meget med sygdom - og helvedsild er IKKE en fest, det ved jeg. Håber at den er under kontrol igen?

Næsten-ens kort er jo vejen frem: Du får lavet kort, kommer forhåbentlig ikke til at kede dig og sandsynligheden for at den samme modtager får ens kort er jo nærmest lig nul. Så det er da bare ud over bakkerne :o)

May Britt sagde ...

Rigtig søde OSH kort og ved da heller ikke lige hvor du får energien til at lavet kort henne... men du bruger det måske også afstressende... Håber snart i komme ovenpå igen.. Kram

Sivsko sagde ...

Jeg håber det går fremad med dig - for det er bare surt at være syg. Jeg forstå ikke hvordan du kan tage dig sammen og lave kreativt når du er skidt - jeg får aldrig lavet noget.

Super at scanne kortene
Krammer og godt nytår
Heidi

Heidi sagde ...

Husk nu at passe på dig selv - og blog må a og til være blog ik ;-)

Skønne kort, måske skitsen ligner med så er de alligevel forskellige - rigtig god bedring kram

madamtridse sagde ...

Håber du snart bliver frisk igen. Bloggen skal du ikke tænke på den løber ingen steder. Du må huske at tænke på dig selv søde Margit. :)

Rigtig skønne kort du har lavet. Dejlig med nogle friske sommerfarver her i disse grå dage.
Et kæmpe god bedring kram til dig. :)

Anonym sagde ...

Hvor er det nogle søde kort her midt i alt den sygdom, så god bedring til jer.
Knus Bodil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...