onsdag den 9. januar 2013

OSH # 2 2013

 
 
SE LIGE... det prikkede papir fra Panduro...!!!
Øverst er det en brik fra en slags billedlotteri, som stod og ventede på at blive anvendt i vores genbrugscontainer... Det var næste urørt af menneskehånd og i super fin stand - og så er det legendariske JØRGEN CLEVIN der har tegnet!! - Over 100 brikker som jeg kan anvende (dog ikke på én gang forstås...)...  =0)
Nederst er det udsalgspapir fra SAM der er skåret i små "hapser" á 3 billeder - sat på baggrund og så IGEN sat på det gulprikkede Panduropapir...  JA,JA... pludselig lykkes det!!
Teksterne er fra "home-made" på PC'en.
Der blev faktisk en rimelig fin stak børnekort af begge slags ;o)
TAK - for kommentarerne på sidste indlæg. Jeg kan selvfølgelig ikke lave kort, når jeg har feber... men mens Helvedesilden blussede, og jeg skulle tage piller for HerpesVirus, stafylokokker og smerter gik det faktisk fint, fordi pillerne smertedækkede mig - og så gik tiden altså hurtigere, når jeg var beskæftiget. Da højre hånd/arm var ret hårdt angrebet gik det dog en anelse langsommere end vanligt... =0) FNIS
Til sidst er bare at ønske dig en rigtig god dag.
SES
 
 
 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

May Britt sagde ...

Rigtig søde OSH kort igen igen... og håber da snart det går til fremad med heldbreddet... Kram

Heidi sagde ...

Så skønne kort - du er en ørn til at få brugt al verdens ting og sager incl. papir - super godt gået :-)

SUK, håber godt nok snart du er i bedring, lyder meget smertefuld og har ladet mig fortælle det OGSÅ ER

Rigtig god bedring knus

Mette sagde ...

Respekt...!!! det er nemlig ikke det nemmeste papir at bruge til kort. Jeg kunne godt bruge et par brikker mere at flytte rundt med for tiden ;-) Nå,- det var måske ikke dét du mente ?

Mio sagde ...

Dejlige kort du har lavet til OSH : ) ihh altså så meget du skal døje med håber snart det går den rigtige vej for dig, rigtig god bedring : )

Charlie sagde ...

Hej ven og TAK for kortet i går. Dejligt at datoen også passer jer. =0) FINE kort med det svære prikkede papir - du er SÅ sej.

Sivsko sagde ...

flotte kort - med noget papir der ikke er hlet nemt :-)
Krammer Heidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...