torsdag den 25. juli 2013

Overnattende "gæster"...

 
 
 

LAAAAANGT INDLÆG....... =0)

Så er vi ved at have hovedet oven vande igen =0)...

Efter et par dage med fuld aktivitet - både af os og børnebørnene - er det lykkedes at få skabt nogle collager, der kan dokumentere, at det har været et par travle dage... også for de yngste deltagere.
Farfar fik en "lys" idé, da han for noget siden hørte, at der ville komme overnattende gæster....

Vores dejlige Trio-telt, som vi var på ferie med første gang, da vores drenge var 3, 4 og 5 år... skulle bruges som overnatningssted... 
Vi har ikke haft det luftet siden 2002, hvor vi bl.a. var på Floriaden i Holland... så vi synes egentlig, at det var "flot" at vi kunne huske at sætte det op!!... fnis...

Første side er fra opsætningen (de var med nede og hente hele molevitten i kælderen)... og de var noget overraskede over størrelsen på teltet, da det stod opslået på plænen.
Anden side er tiltrængt "afkøling" i poolen og frikvarter med biler i skyggen.
Tredje side er aftensmåltidet, som bestod af pølser, små snobrød og boller på grillen... ;o) - og et godnat-billede fra den ene kabine.
Fjerde billede er en MEGET stille morgenstund (kl. er tæt på 8!! - og farfar sover også stadig...). En hyggelig formiddagsfilm med Rasmus Klump i sofaen (utroligt, at det er et hit hos alle 3 stadig). Herefter er det rydning af "lejrpladsen" og afvaskning af pløkke....!!

Det var altså rigtig sjovt og noget af en oplevelse for drengene, tror vi begge to... =0)... men i dag er vi lidt på rekreation!!  ;o)
 
PS... mærkerne på teltet er indsamlet gennem 25 år på farten rundt i det meste af Danmark og meget af Europa. Og der er gemt SÅ mange gode minder i dem...
Ønsker dig en dejlig dag... ked af at sige det... men regnen er godt for haven!!!
SES

.Posted by Picasa

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det må være fantastisk at være barnebarn/børn hos jer, sikke en oplevelse. Kan godt forstå i slapper af idag, velfortjent. Kh 10na

Charlie sagde ...

Dejligt at det gode vejr holdt for det var da en fantastisk god ide. Og tænk at det er samme telt deres far og onkler har sovet i på mange ferier. Sikke de knokler de små - de må have sovet godt - og I kan så slappe af nu. Knus herfra og tak for kigget.

Pia Larsen sagde ...

Billederne fortæller tydeligt at drengene har ultra nydt deres besøg hos farmor og farfar.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Herlige billeder, de unger har helt sikkert hygget sig
gevaldigt ;0)
knus Bodil

Kreateten sagde ...

Ej hvor ser det hyggeligt ud! God ide at hive det gamle telt frem fra gemmerne, og ja - ret imponerende at i kunne huske hvordan det skulle sættes op. Måske er det ligsom det der med at lære at cykle? :)

Anonym sagde ...

Sikke en god ide. Ungerne må have nydt det.
Er du ved at introducere dem til spejderlivet ?
De vil huske sådan en overnatning og især med de fine collager.
Kan godt forstå i er flade.
Hernede venter vi på vores søn og børnebørn i dag. De skal være her i ti dage.Vi glæder os meget. Så plejer vi også at være lidt trætte bagefter.Knus Anne-Mary

Cecilie sagde ...

I er jo geniale bedsteforældre! Det ser bare så fantastisk hyggeligt ud, at selv en telt-hader som jeg får lyst til at slå telt op og lave snobrød. Hyggeligt!

Annette / aka sagde ...

Fantastisk som I kan give alle de små unger oplevelser. En lejr midt i jeres have - og pølser og snobrød. Så bliver det ikke bedre.
Det er altså godt klaret at det telt. Kan endnu huske da vi gik fra spidstelt til villatelt med veranda - i 1964. Det var luksus. Det telt holdt også til at rejse Europa tyndt i mange, mange år. De E og mig sidst lånte det sprak det i hjørnerne da vi strammede barduner.....
Tak for skønne billeder - og gode fridage til jer. de er velfortjent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...