mandag den 14. oktober 2013

På arbejde i HQ =0)

 


Dagen i går var x'et af i kalenderen til pakning af OSH kort. Og det SER voldsomt ud når der er spredt flere hundrede julekort ud over bordene og gulvet er spækket med kasser i flere størrelser ;o)
Heldigvis var Fifty parat til at give en hjælpende hånd, så da alle kort var fordelt til de 4 destinationer, gik det rimeligt hurtigt med at få pakket i kasser. Som det kan skimtes på det ene billede var der andre lækre sager end flotte julekort i kasserne.... men det kan der læses om på OSH-bloggen i morgen... fnis...

Spændende at se om Fifty er klar i dag til at hjælpe med at få kasserne tapet færdige til aflevering...??

I morgen skal I få lov at se næste kapitel af min Strelitzia... som stadig sender smukke orange vinge og blå sløjfer ud fra sin 1. blomst. =0)

Der kommer også lidt F-dags billeder i ugens løb fra Viggos dag.
Håber du får en dejlig dag... her er det blevet efterår med støvregn, dis og gråvejr :o(... men så skal der bare scrappes =0))
SES 
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Bodil B. Hansen sagde ...

Det ser godt nok voldsomt ud, og det er mange
kort der skal pakkes.
Det må være dejligt at lege julemandens værksted, og i har sikkert hygget jer :o)
Knus Bodil

Charlie sagde ...

Hej og TAK for hyggelig hjælp i går. Fifty var DØDtræt efter besøg af J som jo gør ham lidt nervøs fordi han kalder ham en abe. =0) Vi lavede jo en enkelt men stor fejl - for vi brugte alle slikposerne så Fifty var lidt sur i dag - men det kan du se i indlægget i morgen =0). Hils og Knus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...