torsdag den 31. oktober 2013

Besøg af en storm... =0(

 
 

Som mange andre i det ganske land, havde vi også besøg af årets første efterårsstorm. Heldigvis havde J taget mange forholdsregler.... krukkerne var lagt ned, havemøblerne sat i drivhuset, mange potter sat ind i havestuen... o.s.v.
Vi har ikke store træer i vores have, og heldigvis fældede naboen sine mange høje træer for et års tid siden... så vi X'ede for, at vi kunne lade stormen passere uden de helt store nervøse trækninger....
Onsdag morgens spæde lys afslørede, at vores meget store forsythia ved hegnet ind til naboen var blevet ramt - og havde lagt sig ned. Men som J sagde: "Godt jeg ikke havde nået at bruge tid og kræfter på at skære den ned".... og man må sige, at det nu går ret meget nemmere...!! =0)
Men den VAR blevet for stor... så det er OK... så knækkede der en gren på en sommerfuglebusk... og der gik en rude i drivhustaget.
 
SÅ... trods alt NÅDIGT sluppet....
 
Nu starter så den nye måned (lige om lidt), og den nye header jeg har på i denne måned, er fra et besøg i Fredensborg ny restaurerede Slotspark. Det er blevet SÅ smukt... bestemt et besøg værd... på alle tider af året! ;o)
 
Tak fordi du kiggede her forbi... så er der 3 ca. uger til vi skal på SAM.... kommer du med?
Jeg glæder mig og håber at vi - SES

 

3 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Det var ikke slemt I blev ramt :-)

Ja da vi ses til SAM

Anonym sagde ...

I slap da nådigt! Vi går og venter på bulletin fra vores genboer i Tisvilde. De har netop besøgt os og er på vej til Dk. De lovede at kigge efter hos os. Mine krukker var IKKE inde og der er STORE, gamle fyrretræer i haven. Heldigvis et stykke væk fra huset.Vi kører nordpå om 4 uger og håber på at i kan finde plads i kalenderen til et besøg i Tisvilde. Knus A-M

Charlie sagde ...

Ja i betragtning af at I bor tæt ved havet var det billigt sluppet - godt der ikke skete mere og JA vi ses til SAM. =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...