onsdag den 3. december 2014

3. dec. 2014 
 
 
Disse gamle Bramming-nisser har fulgt os fra børnene var helt små. Der er da også skrevet på dem (både af børn og farmand) og de er efterhånden ret ramponerede. Men i år kom de så til ære og værdighed igen. De sidder på husets (indvendige) døre og der er 12 i alt. (nogle er ens)
I eftermiddag skal vi passe Egon, mens Sofie og far og mor er til møde i børnehaven. Og når de kommer hjem har vi maden klar, så spiser vi sammen. Det bliver hyggeligt =0)
 
SES,
Margit  
 

 

6 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Ja de nisser er efterhånden blevet Cult. De går vist aldrig af mode, og med lidt ekstra streger fra børn og mand, må de jo have historie og tradition i sig. Skønt.
Det går en anelse bedre her. En anelse....
Knus fra 2 til 2.

Bodil B. Hansen sagde ...

Ja, de nisser er bare så søde. vi har også nogle stykker og de er også lidt ramponeret af tidens tand, man kan jo også sige at det er patina, så er de jo mere vær...;0))
Knus her fra

Karina Beck sagde ...

De er også søde.
Jeg mindes ikke dem fra min barndom, men de er hos svigermor og far på fyn ; )
Da mine drenge var små, tog jeg billeder af mine drenge med nissehuer, skål og ske og dem klippede jeg ud som kravlenisser..... bare en ide til alle dine dejlige børnebørn.....

lam sagde ...

De er så skønne husker dem også fra min barndom. Motivet jeg har brugt stammer fra en lille pakke med motiver,som er købt hos Picturing the world

Dorit sagde ...

Dem har jeg vist også nogen af, måske jeg skulle tage julekassen frem og kigge, husker dem også som gamle og brugte ;-) men da ret charmerende alligevel, de hører bare julen til !

Mio sagde ...

De er super søde, og rigtige i mine øjne jeg har også nogle af dem og de skal op hver jul : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...