torsdag den 14. maj 2009

gåtur i nærområdet



Idag har vi været ude at trave i 2 timer. Vi kom i tanke om, at vi for et par år siden "opdagede" en skøn privat have (næsten en park), som er åben for offentligheden. Haven ligger på Kellerisvej (lige over for nr. 70) i Espergærde. Er du på de kanter er haven absolut et besøg værd.
Det er en meget gammel have (vel en del af en ældre større herregård), som har det specielle ved sig, at der er MANGE fremmedartede træer og buske. Sidst vi besøgte stedet var vi der lige EFTER rhohodendron sæsonen. Vi svor, at vi ville komme tilbage på det rette tidspunkt... og som billederne viser, så var det idag :-) . Dog skal det siges, at der stadig er MANGE, der kun står i knop, så sæsonen varer mindst 14 dage mere.
Der er rigtig mange rosenbede bag det lille havehus, som ses bag de røde tulipaner. Og ÉN ting er sikker. Vi skal der over igen midt på sommeren, når det er rosernes tur til at stå i flor. Det bliver overdådigt.

Tak fordi du kiggede forbi og tak for jeres søde kommentarer... det er så dejligt.
Hav en dejlig dag.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hvornår har du været i min have uden jeg opdagede det (hø hø..). Nej helt så flot er mit rhohodendronbed godt nok ikke selvom det er fint. SKØN billedserie du har fået lavet. NU skal vi kun sove 2 gange så er det LØRDAG... JUBI...

Karina Beck sagde ...

Ja, flot ser det ud. Det er så dejligt med farver i naturen på denne side af året.
Vi ses i weekenden.

Dorit sagde ...

Der er ikke noget så smukt som blomstrende rhododendron, alle muligt slags og farver sammen. Kan ellers anbefale parken ved Sofiero lige nord for Helsingborg, den er fyldt til randen med alle mulige slags rhododendrons !
PS. Tak for Toscana-ordene !

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Er der noget så skønt som havevandringer på det her tidspunkt? Dine billeder vidner om den berusende virkning haver har på mange af os. Tak fordi du tog os med på tur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...