fredag den 4. juni 2010

Carl's fødselsdag


Lidt forsinket... en collage med et par billeder fra Carls indianerfest. Han fik tipi og indianertøj af far og mor og hans bedste ven Oscar var en god assistent under gaveudpakningen ;o).Bagefter var der lækker grillmad bl.a. jomfruhummer (man har jo en onkel på Fisketorvet ;o)). Det gav anledning til et lille øjebliks zoologiundervisning, som det ses. Derudover var der indianer-spor-leg, - én af "posterne" var øksekast, én anden indianerdans (som blev vist på TV) og det hele sluttede med en fredspibe i rundkreds på gulvet (som Hans også mente, han måtte deltage i)
Selvom det var gråvejr Pinsedag, lykkedes det at sidde i haven ... under pavillioner =0).
Det var en rigtig god dag. :o)
Tak fordi du kiggede forbi... håber du nyder sommeren =0)
SES

3 kommentarer:

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Forsinket til lykke! Det ser ud som om Carl og hele familien havde en dejlig dag. Tak for kigget ind i jeres fødselsdagfest.

Hav en skøn week-end.

Charlie sagde ...

Hej du og TAK for hyggeligt selskab til jer begge - sidder lige og lægger kort i bunker - HOLD DA op hvor vi var produktive og så udendørs i solskin - GENIALT. Ser ud til "lille snigende uldtæppe" eller hvad han hedder havde en dejlig F-dag med små og store gæster. Det foto med siden til er som at se hans far som lille. =0) Hils J. Knus

troll13 sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder, det ser bestemt ud somom der blev hygget ;o))))
Forsinket tillykke med ham :o))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...