fredag den 18. juni 2010

Hjemme igen, igen...


Atter hjemme efter 8 dejlige dage i sommerhus på LANGELAND. Vi har været så heldige, at vi før har lånt sommerhus på denne dejlige ø, så mange af stederne har vi besøgt før. Men huset ligger pragtfuldt med udsigt til "Fyns land", og i al slags vejr er det faktisk en oplevelse at være så tæt på vandet.
Vi kørte først til Lohals havn og herfra "sydpå" til Bagenkop Kirke, Dovns Klint og de vilde heste (de 4 øverste billeder). Vejret var blandet, men alligevel en facinerende oplevelse. Næste dag gik det til Tåsinge med Valdemars Slot (med "thehuset") og Landet Kirke (næste 4 bill.) - Elvira Madigan og Sixten Sparres gravsteder samt en SMUK solnedgang fra stuevinduet...

. Næste række bill. er fra cykeltur til Tranekær Slot og gåtur i parken - Brovejen mellem Siø og Langeland - Bregninge Kirke med den fantastiske udsigt over "sydhavsøerne" og Svendborg by fra vandsiden, da vi er på vej til Ærø. Sidste række er Svendborgsundbroen fra Ærøfærgen, Ærøskøbings toppede brosten og skæve huse, Flaske-Peters Museum og en herlig skonnert (tror jeg det hedder) i Ærøskøbing havn.
Der kommer nok et lille scrapalbum fra vores tur... for vi havde selvfølgelig MANGE andre oplevelser.

Tak fordi du fandt vej her forbi. Lægger du en lille kommentar bliver jeg glad. Det er jo det hyggelige ved at blogge.
Håber, at I alle nyder, at vejret er blevet LIDT bedre, selvom den RIGTIGE sommer lader vente på sig.
Vi går og pønser på at skal have poolen op at stå igen... men vi får jo ikke lunt badevand, når vi ikke har besøg af solen =0)...

Hav en rigtig dejlig dag og en god week-end lige om hjørnet ;o)
SES

Posted by Picasa

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

så skønne billeder - jo næsten som selv at være der ;o) Lyder som rigtig dejlig ferie og ja der er altså mange smukke steder i Danmark :o)

Rigtig god weekend - måske pool weekend?

Charlie sagde ...

Næh en masse fine steder I har været både ting vi HAR set og gode ideer til en tur en anden gang. Flot fotocollage - og et minialbum - jamen SELVFØLGELIG kommer der sådan et - jeg har lige fået nye Tim H kanter - så det kan jo være du skal lave nogle albumsider selv og lave et Bind it all album?? Få I bare den pool op - måske kan man løbe på skøjter på den?? Glæder mig til vores kommende hyggedag her i huset. =0)

Karina Beck sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt og dejlige billeder!
God weekend.

Dorit sagde ...

Øj, fine billeder af min egn, mangler kun lige at se de vilde heste, men så jo nogen i Camargue... jo, det har været lidt blandet med vejret i denne uge, hvilket jo også fremgår af fotos'ene, men pyt bare man hygger sig ! Glæder mig til at se noget scrap ! Er Bregninge Kirke mon taget fra Bregninge Mølle !?

Gitte sagde ...

Ej sikke nogle skønne billeder du har taget fra Langlang og omegn.:)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus

Unknown sagde ...

Kære Margit.
tak for din søde kommentar på min blog... hvor er det nogle skønne billeder du har fra Langeland. Det ser ud som om I har hygget jer... jeg får sådan lyst til bare at tage afsted, efter de skønne billeder og din dejlige beskrivelse :o)
Knus
Engel...

Betina Olesen sagde ...

ja, langeland har jeg tilgode endnu.. har da forresten meget tilgode endnu.. heldigvis ;-)

Men med de skønne billeder du har lagt på bloggen, bliver lysten da ihvertfald ikke mindre..

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Hvor ser det skønt ud! Det ligner en skøn ferie på en af DKs mange smukke pletter. Tak for kigget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...