tirsdag den 16. oktober 2012

På vej hjemad...

En lille hilsen fra vores feriemål i de sidste 4 uger. Vi har nydt sol og varme i Torremolinos og fået masser af oplevelser og fornyede kræfter med hjem.
Lige nu hænger vi i flyveren over Europa.... så I må høre og se mere senere...
Fra venstre mod højre:
1. Høstoptog i byen - 2. Cordoba moskéen og den romanske bro - 3. Guvernør-boligen i Gibraltar - 4. Cordoba katedralen (inde i moskéen) - 5. Europa point (sydl. pkt. i Europa) og OS - 6. Tårnet ved Cordoba moskéen - 7. Én af de lokale papegøjer i daddelpalmen - 8. Søjlerne i Cordoba-moskéen - 9. Cordoba-moskéen og OS - 10. Ét af krydstogtskibene der gled forbi vores udsigt - 11. Slangetæmmer i Marokko - 12. Udsigt fra Tanger mod Spanien og MIG - 13. Gibraltarklippen - 14. To søde kamel-babyer - 15. Cordoba-søjlerne í moskéen. 16. Én af de haleløse aber fra Gibraltar... med baby!  

Tak for jeres søde kommentarer til mine Vietnam-sider. Det har været hygge-læsning under sydens sol ;o)

Nyd aftenen...
SES

7 kommentarer:

Dorit sagde ...

Jaaa, vi er jo nogen, som godt ved, hvad der er fat, nemlig endnu en langtidsferie i det sydlige ! Og velkommen hjem, har hørt det bliver sommer i weekenden, så overgangen blir ikke så stor for Jer !
Jeg kunne sådan ønske míg at komme til Gibraltar, det må være en oplevelse med den lille engelske enklave... og aberne !
Glæder mig til flere billeder.

May Britt sagde ...

Ej hvor ser det bare dejligt ud...

Mette sagde ...

Velkommen hjem...det ser ud som om I har haft en dejlig tur ;-)
Nu ses vi snart...det bliver herligt !

Charlie sagde ...

Ja VELKOMMEN hjem du har været savnet (UPS hvis J læser med så har I været savnet =0)) Dejligt at vide du er lige om hjørnet igen. =0) Knus

Annette / aka sagde ...

Dejligt at vide jer godt hjemme igen - begge to !
Tusind tak for jeres hilsen. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at I igen har oplevet en masse spændende - og forhåbentlig er friske og veludhvilede....Nå, ikke ? hihi.
God weekend herfra.
Knus.

Gitte sagde ...

Åh - hvor ser I dog dejlig afslappede ud og til at nyde det fuldt ud. Dejligt at kunne lade op til en dansk vinter.
Hvor er dine Vietnam LO dog flotte....vi havde også kig på Vietnam inden vi faldt for en tur til Sydafrika i stedet. Så der er lige nu laaaaaangt at vente til foråret, hvor vi skal afsted.
knus

Karina Beck sagde ...

Tænkte nok at I var ude og føjte igen! Du var så stille.
Velkommen hjem. Billederne ser fantastiske ud!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...