søndag den 17. februar 2013

Fødselsdag... Herbert 3 år

Her er et par glimt fra morgenstunden... Først kortet til Herbert... H.. 3... og ballon har fået Glossy accent for at skinne vildt flot.

Og så den obligatoriske collage med årets gang...


Billede nr. 3 ø er fra påsken, hvor H. var så nysgerrig, at han hele tiden skulle se, hvad de store drenge lavede i haven... men samtidig utrolig træt... så pludselig sad han op og sov!!!


Og fra morgenbordet. Som det ses på første billede havde Herbert fået en pose slik af deres au-pair... og det var et MEGA HIT... (hjemme hos dem får man ikke slik i utide...) og da Herbert og hende ikke er HELT på bølgelængde endnu... fik hun liiiige en ordentlig håndfuld point med den gave =0)  =0).
(Herbert kan ikk' helt forstå hvorfor hun pludselig er flyttet ind hos dem...!!??)

Togstationen (fra os) fik papiret flået af i en RUF (med en "skumfidus" i munden!!) og bagefter byggede onkel Lars og Hans og Herbert det Lego Duplo Cirkus, som han havde fået af dem. 

Ønsker dig en dejlig (grå !! :o(... ) søndag

SES





4 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Dejlige billeder og et skønt kort til en lille fyr der bliver 3 år.
Knus

Mio sagde ...

Rigtig sødt kort til den unge mand : ) dejlige billeder
Rigtig god søndag aften

Charlie sagde ...

Næh hvor hyggeligt -så har jeg næsten været til børnefødselsdag hos Herbert =0). Hyggelig dag og sødt fødselsdagsbarn. De bliver bare SÅ store. Fin collage og dejligt ballonkort. Til lykke med ham.

May Britt sagde ...

Sødt kort og dejlige billeder...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...