fredag den 8. februar 2013

Fødselsdagsønske...!!


 
ADVARSEL... LAAAAANGT INDLÆG...
 

Dette er et broderi (det forestiller det MEGET gamle København og er fra Eva Rosenstand), som min mor startede på i en meget sen alder. Hun kunne ikke se til at lave det færdigt, så jeg lovede hende at gøre det færdigt.
Hun så det færdigt, men var på det tidspunkt meget senil, så jeg tror faktisk ikke hun helt forstod, hvad det var...
Nu har det ligget i MANGE, MANGE år... (hun døde i 1997)!! og J. har brokket sig i tide og utide over, at det ikke blev monteret og kom op på væggen!!
For ca. 5 år siden bestilte han så en ramme efter special-mål, der passede præcis til det, og engang i sensommeren hængte han rammen TOM op på væggen over vores store dør til udestuen...!! (ta' den!!)
Hver gang nogle kom på besøg, fik de at vide, at han havde købt et MEGET kostbart billede, der hed: "GRÅ MÆND I EN GRÅ HVERDAG".... fnis..
Jeg havde derfor sat mig for, at han skulle have det hængt op i "fødselsdags-gave" i år... og da han var til pensionist-træf på sin gamle skole onsdag, skulle det monteres og hænges op, mens han var væk...
STOR var derfor overraskelsen, da det hang på væggen, da han kom hjem... ;o)  ;o)... godt nok lidt på forskud!!
Nogle gange er det bare SÅ dejligt at overraske... =0)
Det blev fotograferet, mens det lå på gulvet - for det hænger højt, og jeg frygtede blitsen ville give genskin.

OG IDAG er det så, han opnår samme alder som sin lidt ældre model. De tre dage har han nydt i al den tid, vi har haft sammen (siden 1967)... fnis...
TIL LYKKE til dig J. - vi ved begge, det bliver en travl dag - for hele "banden" kommer og fejrer os i morgen... ;o) ...det bliver dejligt =0)

Ønsker dig en dejlig dag - tak, hvis du gad læse med hele vejen... ;o)
SES

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor fantastisk, det er da simpelt hen en kunstværk, og sikken en tid, det må ha' taget at få alle de sting nedfældet på stoffet. Hvilken pryd i jeres stue !
Fedt med den overraskelse, hæ-hæ... og tillykke med manden i dit liv, hav en superdejlig dag både i dag og i morgen... der skal nok hviles ud på søndag så :-D
KH Dorit

Heidi sagde ...

Det er simpelhen en af de bedre ggg ville SÅ gerne ha set ham i hovedet at det NU endelig var kommet op - i har en god humor ;-)

Og stort tillykke med og til ham, håber i trods alt kan nyde dagen også og rigtig god fornøjelse med dagen i morgen . lyder hyggeligt

May Britt sagde ...

STORT tillykke med ham og hold op det er godt nok et flot broderi... Go' fest og go' weekend..

Annette sagde ...

Hvor er det godt at I endelig fik klaret den ophængning.
Ja, vi fik jo også fornøjelsen af de grå mænd i en grå hverdag...og så broderiet IRL. Elsker den slags syg humor...haha.
Tillykke med din unge mand !

Charlie sagde ...

DET var god værkstedshumor - sådan kan man nå så meget når man får lov at være lidt alene fnis... =0) FLOT og så må I på Louisiana for at se anden form for kunst nu du har "malet over" de grå mænd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...