søndag den 18. august 2013

Besøg i Hovedlandet...

Som jeg skrev i mit indlæg i fredags, skulle vi besøge én (eller flere) mange af jer kender... nemlig Annette (aka)
Annette fik opsnappet, at vi havde planlagt tur til Haderslev, fordi vi dér havde et hængeparti fra et tidligere besøg i byen. 
Og det er jo en rar ting at have en ANLEDNING til at besøge søde gæstfrie mennesker på vej til en herlig week-end i det jyske. =0)Så derfor sidder vi sammen her i Annettes stue og lader E være fotograf... det kræver jo sin mand at få os to i kassen i fred og ro... fnis

De øvrige 3 billeder i collagen er fra vores tur i det sønderjyske landskab. Immervad Bro (fra 1776) er en gammel hærvejs bro. 
Stenen er en smuk runesten med flotte runer og en solvogn... ved ikke om det kan ses her... men der bli'r scrappet... ;o)... Runestenen er fra Vikingetiden og altså omkr. 1000 år gammel... !!
Sidste billede er Haderslev Domkirke og by set fra Haderslev Dampark, som vi heldigvis fik en travetur i lørdag aften i skønt sensommervejr.


 
Hængepartiet var faktisk disse smukke messehagler, som er designet af Dr. Margrethe 2.  I midten en model af Haderslev domkirke.

Det var en herlig sviptur... og selvom der var lidt vådt i luften var der rigelig tid og mulighed for at opleve.

1000 tak for et par hyggelige timer til jer alle 3, Annette. Vi kan se at squashen er omsat i en indbydende kage =0) ... og at H. har haft en sjov og spændende "Ballon-fest"-dag. Håber vejret har været godt under arrangementet... ;o)

Det var alt for i dag... der er lige lidt der skal på plads... bl.a. scrapsager!! Men mere om det en anden dag =0).

God søndag aften... og ny uge til dig...
SES
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Selvtak for et rigtig hyggeligt besøg. Det er altid en fornøjelse at få lidt snak.....
Godt I fik set både det ene og det andet i det sønderjyske. Og messehagelerne er jo fantastisk smukke - ligesom Domkirken. (ham der laver de bygningsmodeller har lavet de fleste kgl slotte også og selv været og overrække til majestæten. De er virkeligt flotte og totalt gennemførte)

Ja, vi har jo fået pakket ud - alle de ting I medbragte. Tak for det hele.
Sov godt i egen seng og god ny frisk uge.

Karina Beck sagde ...

Det lyder som et par dejlige dage.
God søndag aften.

Heidi sagde ...

Sikke skønne dage i har haft :-) skønne billeder

Anonym sagde ...

Nej hvor det ser flotte ude, dejligt billeder af jer to også glæder mig at se hvad du har købt på turen, fortsat god uge, mvh Vikki

Mette sagde ...

Dejlige billeder, især det af de 2 scrappe damer ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...