mandag den 13. september 2010

PIF


Disse smukke franske stempler har jeg fået af Charlie. Mange, mange tak. De er SÅ smukke.

Anledningen var dette:

Pay It Forward - også kaldet PIF.
Charlie trak i foråret mig på sin blog, hvor jeg deltog i lodtrækningen om at være med i PIF.
Det startede med filmen "Pay it forward". Rollefiguren til Haley Joel Osment gør en god gerning for en anden person. Den eneste betingelse, for at en anden person kan modtage, er, at han/hun må love at give noget videre. Et enkelt princip, som måske ikke er så enkelt alligevel. Nogen har nu taget dette princip og lavet det om til en gave. Reglerne er enkle. Alle kan være med - kun 3 krav skal opfyldes:
1. Du skal have egen blog, så du kan sprede budskabet.

2. Du skal have lyst til at glæde andre.

3. Du skal sende dine egne 3 gaver afsted inden de næste 365 dage.

Jeg udvælger 3 (ved lodtrækning) blandt kommentarerne her i dette indlæg. De 3 bliver dem, som inden et år (når man mindst venter det) får tilsendt en gave fra mig. =0) DEJLIGT, ikk'?
Det eneste jeg ønsker, at I skal gøre for mig er, at I hver især giver det samme løfte i jeres egen blog.
Skriv en kommentar om PIF under dette indlæg, så deltager du i lodtrækningen, som finder sted d. 24. september 2010 om aftenen.
De smukke stempler jeg har fået af Charlie (1000 tak, søde ven) har jeg brugt på kortet, som er til min mors veninde, Gurli. Selvom jeg ikke har min mor mere, holder Gurli og jeg forbindelsen med hinanden, og d. 24. september fylder hun 89 år - og derfor er det denne dag, jeg trækker lod. På Scrap'n'dream købte jeg bl.a. de MS sommerfuglepunch, som jeg har brugt til kortet. Synes de to ting passede så fint sammen. Desuden er Gurli korrespondent i fransk... så den franske tekst om "Papillon" passer til hende.
Håber I nyder den dejlige (næsten sommeragtige - her er der 19 gr.) dag - manden er lige drønet ud på sin sædvanlige daglige motionstur på cykel (34 km) - så der blev lidt tid foran skærmen til bloggen ;o)

Tak fordi du kom forbi.
SES

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Velbekomme og sikken et fint kort du har lavet til din mors veninde - det bliver hun da helt sikkert glad for. Syn's selv de var så fine at jeg kom til at købe et sæt til mig selv også =0) så du kan have dem i fred for mig. Så mangler jeg bare de to andre PIF modtagere - men som du skriver - det er jo når man MINDST venter det der sker noget. PS jeg skal IKKE være med i din lodtrækning selvom jeg skrev i indlægget.

Dorit sagde ...

Wauw, hvor er det flot det papillion-kort, fed kant. Og sikken et lækkert stempelsæt, det må du da gerne sende til mig, hvis man skulle være så heldig.... nå, ikke, hi-hi !

Betina Olesen sagde ...

Sikke dog nogle løkre stempler... skulle du blive trært af dem, så kan du bare smide dem i min retning ..LOL...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...