mandag den 29. november 2010

Traditioner...


I den tid vi har haft børnebørn har det været en tradition, at vi samles 1. søndag i advent hos os. Farfar laver lækker julemad (igår var det Glaseret Herregårdsskinke, hjemmelavet grønlangkål, brunede kartofler (bolchekartofler - hedder det her) og IS!!!
Vi var spændte på, hvad Hans, Sofie og Herbert sagde til grønlangkål (!!) - men jeg kan melde, at der IKKE var grund til bekymring... alle 3 spiste det med glubende appetit... =0) =0)
Hemmelighederne ventede i sofaen og blev delt ud, efter man havde spist sin mad. Det blev alligevel i flere omgange... for da de store havde spist færdigt, sov de 3 mindste ;o) Sofie og Herbert fik to nisser hver - ligesom alle de andre har fået i deres allerførste adventpakke. Herbert var lidt betuttet - mens Sofie fandt hår og øjne MEGET spændende... ;o)
Men ellers glimt fra dagen... sneboldkamp i haven mellem mellemste søn, hans dejlige, børnevenlige labrador(Lazio), Viggo, Osvald og deres farmand. Som det ses gik det hårdt ud over Viggo (i grøn jakke)!!... Indefra kigger Carl på... han havde ingen overtrækker med!!
Hans var klar til at få historie, mens Herbert og Sofie legede på gulvet. Herbert er næsten 2 måneder yngre end Sofie... og de er begge tæt på at kunne kravle. Sofie er i fin form og klarer sig rigtig flot, selvom hun ser lille ud på billedet... det er fætter Herbert, der er en stor dreng... ;o)
Næste gang vi alle samles er juleaften - samme sted... - hvor bliver vi mange rundt om træet i år... :o) :o)

Håber at du også nød week-end'en... det er vist meget ulige, hvem der kan boltre sig i store mængder af sneen...???
Utroligt i så lille et land.

Hav en fortsat god dag og aften. Tak fordi du kom forbi - lægger du en kommentar, gør du mig glad.
SES
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Charlie sagde ...

HOld da op hvor ser sådan en adventskalender IMPONERENDE ud når den er til 6 børnebørn!! Og dine skønne nisser har jeg jo set IRL - perfekt med rødt hår til lige præcis de nisser. =0) Sikke en fuldtræffer Viggo måtte lægge krop til - skønt billede - ser helt tegneserieagtigt ud - sådan SMASK og flyve op i luften. Og så er den gave Hansemand har pakket ud vist noget han kunne bruge og Carl jubler da også i sofaen over sin. SKøn dage og dejlige unger - måske er farmor lidt mat i sokkerne i dag??? Knus og vi ses snart JUBIII

aka sagde ...

Tak for at du deler de skønne familiebilleder med os.
Det ligner jo en rigtg dejlig dag.
Herlige nisser, og superskønne unger.
Det er da et dejligt sted at være barnebarn - og det er helt i orden, hvis du er lidt mat idag....hihi.

Karina Beck sagde ...

Sikke en dejlig flok børnebørn du har! Og Sofie skal da nok blive forkælet senere blandt alle de drenge.... ( eller styre dem, om du vil ; ) : ) )

mette wad sagde ...

Altid skønt med gode traditioner, især når det er nogen man holder sammen med sin familie.
Og det ser da ud til i virkelig har hygget jer, søde striknisser.
Her har vi masser af sne, så vi nyder den også:-)

Charlotte sagde ...

Er det ikke bare super hyggeligt med alle de traditioner der er forbundet med jul. Det ser så hyggeligt ud hjemme hos jer. Og sikke mange søde små børn. :0) Det der pletskud af Viggo som får en ordentlig snebold lige i hovedet, er da lige til en omgang scrap! Hvor sjovt!
Her ligger der også MEGET sne! Jeg skal ud og fotografere lidt i dag og ha lidt luft (har endelig en fridag efter at have arbejdet mange dage).
God tirsdag til dig.

Cecilie sagde ...

Det lyder som om I har mange dejlige traditioner. Ungerne ser glade og tilfredse ud, og du lyder som om du nød dagen.

Ses i morgen :o)

Sivsko sagde ...

super hyggelig tradition - og dejlige gaver.
Krammer Heidi

Gitte sagde ...

Hvor ser I bare ud til at have haft en hyggelig dag. Bliver helt sulten efter at få glaseret skinke - uhmmmm.

Det sneboldsbillede er da guld værd til en scrapside.

madamtridse sagde ...

Sikke en dejlig tradition I har. Mange skønne billeder fra jeres dejlige dag. Det sneboldbilleder er rigtig nok lige til et LO. Godt fanget.:)
Knus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...