onsdag den 3. november 2010

Flere LO's

Et vinterbillede af Viggo, da han netop havde smidt tand nr.3.. ;o). Han var med mor og sine brødre på naturlegepladsen ved Hillerød og blev fanget af kameraets linse i et øjebliks ro. Jeg synes det er et super lækkert billede af vores ældste barnebarn og er vild med solens skygger på træstammen og den knaldhvide sne...
Dette LO er også lavet efter skitsebogen fra Scrap'n'dream. Det er en helt ny grænseoverskridende stil for mig at bruge så mange mønsterark sammen, men har valgt ark fra BG "blitzen" og "misteltoe&pear". 2 slags punchet snefnug med en bling i midten, Marisa alfabet fra QK, journaling på bagsiden.


Næste LO er med Hans, der for første gang RIGTIGT leger på mit og børnebørnenes værelse. DE har en reol med mange kasser og kurve med legetøj, og jeg har alt mit scrap i reol og kommode (samt skrivebord)... og de piller ALDRIG ved mine ting!!
(Lidt vildt ikk'? - men dejligt!!).
Hans' storebror er ikke så vild med at lege med biler - har til gengæld totalt styr på Fantasy og rollespil - så det har været sjovt at se Hans være SÅ optaget af bilerne. På billederne er han 9 mdr. gammel.
Det er endnu engang en skitse fra Scrap'n'dreambogen. Jeg har brugt BG Lucky, bilark fra "3bugsinarug", røde karton strimler fra restekassen og grå bassil til bund. Alfabetet er "Storybook" fra QK. De 2 små biler er brads.

Håber I har en dejlig dag på trods af stormen... synes skyerne jager over himlen med uhyggelig fart, og blæsten har for alvor fået tømt træer og buske for blade her i vores område. Så nu må kosten vist snart frem... =0)

Tak fordi du kom her forbi, - jeg bliver rigtig glad, hvis du lægger en kommentar - det er jo lige dét, der gør det så sjovt at blogge.
Jeg håber, vi ses i week-end'en i Roskildehallerne til SAM. Jeg glæder mig HELT VILDT... giv mig lige et prik, hvis du ser mig, så vi kan sige "hej". SES
Posted by Picasa

4 kommentarer:

aka sagde ...

Nå da. Du er godt nok kommet igang med layouts. Det er sikkert rart ovenpå din julekort-tjans !
Meget smukt foto på det første lo. Og flot sat op med alle de snefnug.
Flot papir du har brugt til Hans -lo. Og fin tekst.
Det er virkelig en trist, våd og blæsende dag idag. Og visne våde blade overalt. Og græsplænen svupper. Ja, det er efterår nu. Jeg har faktisk overvejet at tage kosten i dag, men syntes lige det var mere hyggeligt at kigge blogs....håber bladene blæser ind til naboen imens...LOL.
Hav en hyggelig dag - og SAM.

Charlie sagde ...

Hej du - to skønne LO og godt med de skitser så man kan blive udfordret til at bruge lidt af papiret fra lageret ikke?? Viggo ser skøn og glad ud og bilLO med Hans er også dejligt - han er jo en værre lille linselus. JA vi ses - og kan få snakket af i bilen frem og tilbage. =0)

Karina Beck sagde ...

Det er flotte layouts med dejlige billeder. Og det ser godt ud med de mange lags papirer.

madamtridse sagde ...

ej hvor er de 2 LO's og dit dobbeltLO bare skønne. Super flot opsætning af billeder og papir. Sikke nogle skønne billeder. :)

Jeg kommer desværre ikke til SAM. Men rigtig god fornøjelse.:)Glæder mig til at se hvad du får lavet.:)
Knus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...