fredag den 7. januar 2011

krydstogt #2


Afsejlingen fra København i smukt vejr med flot udsigt. Lidt udendørs rundtur på skibet. Der var udendørs pool med 30 gr. varmt vand, som så indbydende ud... men det skulle hurtigt vise sig, at luften blev for kold til badning for andet end ægte vikinger ;o)... men så var der en indendørs pool - mere om den senere...
En smuk regnbue sendte sine fantastiske farver ned på Hveen... fint planlagt!
Og så havde vi en HØJST besynderlig fornemmelse, da vi drog mod NORD. Vi havde troet vi skulle under Øresundsbroen... men den må være for lav... for vi var "Sjælland rundt" på både ud og hjemtur!!!... Mon der er nogle der ved, om det er p.gr.a. lufthavnen, at pylonerne ikke er lavet højere =0)...???
Desværre var det midt nat, da vi kom under Storebæltsbroen...!!
Tak fordi du kom her forbi... lægger du en lille kommentar, bliver jeg rigtig glad...
Hav en dejlig dag/week-end.
SES

7 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Lækre sider igen, og skønne farver. Man fornemmer næsten stemningen.

Et kvalificeret gæt ang. sejlads gennem Storebælt i stedet for Øresund: Det handler ikke om lufthavn og pyloner, men om havdybder. De store skibe stikker jo dybt i vandet, og havdybden er større i Storebælt end i Øresund. Så det er nok derfor, I sejlede den vej. Storebælt er jo også "tvangsrute" for tankskibe og lign. store fartøjer. Netop af den årsag.
De store kulskibe der skal til Enstedværket i Åbenrå kan kun komme ad den vej (gennem Storebælt), hvis de er fuldt lastede. Når de har læsset ½delen af kullene af i Åbenrå, kan de sejle gennem Lillebælt og op til Århus og læsse resten af. For så stikker de ikke så dybt mere.
Haha. Det var lige lidt lærdom om havdybder osv...herfra.
Sådan kan det gå, hvis man spørger....

Mette W. Sørensen sagde ...

Endnu flere flotte ferie LO's fra dig, herligt med alle de ferie nips du har sat på:)

Rigtig god weekend

Karina Beck sagde ...

Hvor ser det godt ud. Jeg kan stadig ikke glemme at man kunne købe scrap kit ombord!
God weekend.

Unknown sagde ...

Kære Margit.
Totalt skønne cruise-sider du indtil videre har kreeret.. glæder mig til at se resten! og høre mere om den indendørs pool... for det lyder da godt nok eksotisk! (Kan man købe paraply drinks i nærheden af den?) :o)
Jeg håber, at du får en skøn weekend!
Knus Engel

Charlie sagde ...

Hej du - ja hvis der er amerikanere i nærheden - og det var der jo sikkert på sådan en båd, så er der et marked for at sælge scrapkits - bare vi også engang bliver kendt nok til at de tænker sådan når der er danskere i byen. Ser fedt ud - UHA - man kan godt drømme sig et varmt sted hen på denne årstid - jeg er TRÆT af sne! =0)

Dorit sagde ...

Ha, ha Sjælland rundt, troede kuns det var med sejlskibe, men jeres skib ser ikke ud til at bære sejl. Var I ik' nervøse for, om det var et helt andet X-togt I var ude i...
Fantastisk med de sider, vil se mere....

Heidi sagde ...

Rigtig flotte loer og lyder da som om i fik noget for pengene ggg og ja jeg skal ikke kunne sige hvorfor, desværre :)

Rigtig god søndag til dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...