tirsdag den 5. juli 2011

Tyrkiet 1 & 2



Så er jeg på banen med næste feriebog. ;o)
Her er på første collage forsiden af albummet, kort over Tyrkiet, hotellet i Alanya og værelset med udsigten og lidt sengepynt ;o)
Alfabet: typewriter fra QK, papir fra en blok med strand og ferie papir
På anden collage er det øverst glimt fra pool og strand (med LÆKRE drinks ;o)) og nederst vores restaurant hvor vi spiste morgen- og aftensmad. Der var flere hyggelige temaaftener med live-optræden efter maden. Alfabeter er Teriyaki og Sophisticate fra QK. Papir er som ovenfor.
Vi har haft travlt med at "lege med brænde". Havde fået et læs brænde af yngstesønnen, da de havde fået fældet en masse i haven.... og nu er det også kløvet.... og så er der lidt at lave de næste dage med at stable... (men lige DET, sorterer vist ikke under mig) =0)
Sikken nogle dejlige dage vi har fået med sol og sommer. Vi nyder poolen med børn og børnebørn (i tide og utide ;o)...) og var lettede over at vi slapt meget nådigt fra skybruddet der ramte hovedstadsområdet i lørdags!!!
Nyd dagen....
SES
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

AHH så kan man læne sig tilbage og få en gratis "ferietur" til Tyrkiet - glæder mig allerede til at se de mange fine sider du sikkert igen ryster ud af ærmet. Ses snart - JUBIIII!!!

Charlotte sagde ...

Hvor er du hurtig til at få scrappet billederne fra Tyrkiet. Flotte LOs - og jeg synes du er blevet mere "modig" mht. farvevalg og opsætning. Flot!
Imponerende at der var friske blomster på sengen hver dag - det er så fint! Glæder mig allerede til at se flere LOs derfra. :0)

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et dejligt feriealbum.
God sommer.

Annette / aka sagde ...

Flotte sider fra Tyrkiet-turen. Og flot papir der matcher billederne.
Og så kan vi jo nok regne ud, hvad vi skal følge med i den næste tid her hos dig. Men det er fint at komme til Tyrkiet på den tilbagelænede måde. Og uden at mærke varmen !!
Godt at få samlet brænde til huse - men det er hårdt arbejde. Puha...
God torsdag til dig.

Cecilie sagde ...

Jeg er stadig dybt imponeret over, at du får lavet de her album. Imponerende og flot arbejde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...