torsdag den 30. juni 2011

Poolindvielse


Når sommeren er over DK, gælder det om at slå til med forlystelser i poolen. Så Viggo, Osvald og Herbert tog far og mor med hjem til os i tirsdags. Vandet var kun ca. 20 gr. men det afskrækkede ingen fra at hoppe i vandet flere gange. Osvald hentede vi faktisk tidligt i børnehaven, mens resten af familien stødte til lidt senere, og så var der vandpjaskeri til den store guldmedalje, og som det ses nød alle det våde element.
Bagefter fik vi grill på terrassen og så drog 3 trætte børn hjem med deres far og mor.
På lørdag kommer Viggo på overnatning... og lur mig om han ikke skal dyppes igen ;o)

Igår var vi i København på besøg på et krydstogtskib (Holland-Amerika-linien). Der var rundvisning og 4 retters middag med kaffe... mums det var lækkert. Desværre lå mit kamera hjemme på entrekommoden (lagt frem fordi jeg skulle huske det =0( ...).

Her har vi stadig fuld sol...og 22 gr.... selvom skyerne lurer i horisonten !! :o(
Så tror lige man skal ha' en dukkert før frokost.
Nyd dagen...
SES
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Det ser jo ud, som om både børn og voksne hygger sig i poolen. Herligt med sådan nogle glade unger.
Måske kan der blive et lo ud af de skønne fotos engang ?
Hvad med at opbevare fotoapparatet i håndtasken ? Man når jo en alder, hvor man må erkende, at man har brug for systemer.....haha.
Ikke at forstå sådan, at jeg er sååå gammel.....LOL. Men Henriette har altid haft foto med i skole fra gårsdagen, så vi fotograferer både på lodseplads og supermarkeder.....så derfor har mit lille digitalapparat sin plads i tasken. Så vi er altid beredt.
Det lyder i hvert tilfælde som en fin dag ombord på det fine skib. Selv om vi nu må undvære billeder.....

Dorit sagde ...

Børn og vand hører vist sammen, i hvert fald virker det altid meget tiltrækkende på dem lige fra små... de pjasker jo også altid i vandpytter, selv om de ikke har fodtøj på til det, hi-hi !
Uha, det er jo nærmest en dødssynd... når man glemmer cameraet, moralen må være, at man har et camera til derhjemme og så et til tasken, som foreslået ;-}}

Karina Beck sagde ...

Se DET er rigtig sommer!!!! Det ser superdejligt ud!
Ærgeligt, at du glemte kameraet ;(

Charlie sagde ...

Skønne fotos af dejlige drenge og dejligt vejr. Ja vand kan gøre de fleste kåde og glade - Herbert er blevet en RIGTIG dreng at se på og O og V STORE drenge kan jeg se. Tsk tsk - at glemme sit kamera - hvad bliver det næste.... =0)

Cecilie sagde ...

Det var dejlige sommerbilleder fra den lunefulde danske sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...