søndag den 11. marts 2012

Ferie-bjørn


Advarsel... laaangt indlæg om Fiftys bedrifter...
Ja, som I kan se har vi haft besøg af en ferie-bjørn. Sagen var jo, at Charlie ikke var hjemme til at deltage i Convention... og så var gode råd dyre... =0) ...for HVEM skulle så have Fifty med i bilen for at samle kort til OSH???
Heldigvis tilbød Lisette (LAM), at tage ham og OSH-kassen med i bilen til Middelfart, så allerede forrige fredag ankom Fifty her til os, så han kunne bo her, mens HQ opholdt sig i Sydfrankrig... =0)
Han kom med sin fine kuffert og var feriebjørn her hos os den første uges tid. Den ene dag, hvor solen stod højt på himlen, var han drønet ud i haven, hvor han sad og nød solen midt imellem de gule erantis. Vi blev enige om, at han skulle blive på trappen.... men kort tid efter opdagede jeg ham....højt oppe i æbletræet... =0)... Jeg løb over til træet for at hjælpe ham ned... men der var han allerede på vej med hovedet først... FY...FIFTY !!!
Jeg er sikker på, at han slog sig... men han gav ikke et kny fra sig... Tror vist han godt var klar over, at han havde været uartig!!
Derefter var han indenfor til han blev hentet af Lisette forrige fredag. Men jeg ved, at han også har lavet ballade, mens han har været på ferie med hende... men det kan man læse om på OSH-bloggen (lige pludselig...) 
I formiddags kom han hertil igen, og nu venter han ude i gangen (med røde ører) på, at hans "moar" skal komme forbi og tage ham og den fyldte kortkasse med hjem.... senere kommer der en opdatering på antallet af indkomne kort fra Convention... jeg har talt de fleste og puttet labels på og pakket i kuverter ... så nu er de klar til afsendelse til ørkenen, når Charlie har været inde over og taget fotos  ;o)
Ha' en rigtig dejlig søndag aften - og en god ny uge...
SES

4 kommentarer:

lam sagde ...

Ja han er en være en, den lille frække Bjørn

Mio sagde ...

Han er da ikke helt nem at styre den kære Fifty : )
Godt han ikke brækkede noget tihi...
Spændene hvor mange kort der er kommet i kassen
Rigtig god søndag aften .

Charlie sagde ...

TUSIND tak for bjørnepasning selvom jeg kan se han ikke just har været gået i hi - den frækkert. Held i uheld at jeg ikke havde plads til ham i kufferten og han også havde en vigtig opgave i Middelfart - for jeg havde da ikke fået meget afslapning i ferien med sådan en krudtugle i Sydfrankrig.
=0)

Annette sagde ...

Hahaha...Jeg tror du har en dårlig indflydelse på Fifty. Eller han har for løse tøjler hos jer.
Underligt med din erfaring i b(j)ørnepasning !
Der var intet galt med ham i går. Han stod bomstille på sin plads hele dagen og så sød ud, og holdt øje med OSH-kortene og vingummiskålen. Tak for dem, jeg har stadig ½ pose tilbage...
Jeg er spændt på antal og referat af turen på OSHbloggen.

God ny uge derovre på øen. Og så ser vi, om Fyn frister til oktober...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...