lørdag den 31. marts 2012

Gran Canaria #2

Åhhh... hvor er I søde allesammen... Jeg tænker de (ellers) popper op med et par dages mellemrum... og denne gang har jeg lagt mine skjulte tekster ind i indlægget på bloggen, så de skulle være mere "forbruger-venlige"... ;o)  ;o)
(fniiiisss).

Vi boede i Puerto Rico, som ligger på sydspidsen af Gran Canaria. Byen er BESTEMT ikke noget at skrive store beretninger om...!!! men vi boede (HELDIGVIS) helt på toppen af den østre klippe med udsigt over bjergene og Atlanterhavet med sol fra den tittede frem over bjergtoppene kl. 8.15 (ca.) til den forsvandt i havet kl. 18.30 (ca.). Det var et ret billigt ophold uden pension, så min egen dejlige kok var heldigvis med ;o)...
Poolen var et kapitel for sig... skulle have været opvarmet (men var det ikke!!) til gengæld gav det lidt kompensation ved hjemkomsten (efter en del pres!!).
Vi havde meget sjov ud af at læse deres skilte med danske tekster på hotellet. De havde først oversat fra spansk til engelsk... og derefter fra engelsk til dansk... Det blev til sjove tekster... f.eks. var "...pigerne slukket om søndagen..." (ingen rengøring søndag)... ha-ha... og det var "... forbudt at reservere hængekøjer ved poolen..." (dem var der heller ingen af...)
Hav en dejlig lørdag og Palmesøndag i morgen...
SES

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

Griner, ja de skilte kunne jeg også ha fået meget sjovt ud af :-)
Ser ellers ud til være et skønt sted men øv for den med poolen :( glæder mig til følge hele jeres ferie, tror faktisk også det var der jeg var for mange år sidden, var der et shoppe center i etager dog udendørs ?

Rigtig god "weekend" - selvom i har weekend hverdag ggg

May Britt sagde ...

Ja de har nogle sjove skilte på Gran Canaria.. dejlige billeder og lækre LO'er... Go lørdag.. Knus

Annette sagde ...

Du holder stilen så flot med dine feriealbums. Det er netop billeder og oplysninger og ikke "scrap-pynte-dims", der er vigtigt her.
Dejligt at følge med i. Jeg elsker den slags.
Er lige "hjemme" og aflevere nøgle, og benytter ventetiden til at blogge - med lynhurtig hastighed.
Rigtig god weekend og god påske, hvis jeg ikke kommer forbi inden - til jer begge, fra os 3 her.

Charlie sagde ...

Præcis timet at det er mens jeg er hjemme med benet at jeg kan følge med i jeres ferie. De der skilte spotter jeg også altid og får mig et billigt grin. =0)

Karina Beck sagde ...

Det er nogle flotte layouts. Tak fordi vi må kigge med.
God weekend.

Charlotte sagde ...

"Pigerne slukket om søndagen.." hahahaha! Det er da sjovt!! :)
Fine billeder af hotellet både ude og inde fra. Og ham der ligger og slikker sol ved poolen (din mand måske?) ser så dejligt afslappet ud! :)
Rigtig god palmesøndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...