mandag den 2. april 2012

Gran Canaria #3Bare en billedserie med udsigten fra vores terrasse med både morgen- og aftensol. Selvom der ikke er billeder fra hver dag, kan I se, at vi var RIGTIG forkælede med vejret ;o)
Tæt på hotellet (50 m derfra) lå en stor udsigtsbalkon, hvorfra vi kunne kigge ud over Puerto Rico by, strand og havn, mens solen forsvandt i havet... det blev hurtigt et "...must see"...

Til Heidi... JO... det er den by med et (forfærdeligt!!!) indkøbscenter i flere etager midt i byen...
Jeg ønsker jer en rigtig god Palmesøndag og en dejlig ny uge... måske har I allerede ferie, og så håber jeg, at I får nogle super dejlige fridage med godt vejr.
SES

8 kommentarer:

May Britt sagde ...

Ej hvor ser det bare flot ud... godt vi går mod de lyse aftner...

Sivsko sagde ...

Hvor ser det bare super lækkert ud :-)
Krammer Heidi

Mette sagde ...

Skønt...jeg synes altså at der er dejligt i Puerto Rico ;-) Jeg synes også der er hyggeligt nede i indkøbscentret ! Kender 2 store familier der er dernede LIGE NU, håber de sender lidt varme herop...

Annette sagde ...

Det ser bare flot ud. Det kunne man jo nok vænne sig til at kigge på.

Flot reklame for landbruget du har fået på headeren...hihi. Dejligt billede.

Ja, påskevejret er smukt at kigge ud på. E har lige pløjet sig gennem græsplænen for 1. gang i år, Han burde have haft en le !
Vi andre to heppede herindefra - siddende lunt ved siden af brændeovnen. Jo det er forår i Danmark.

Heidi sagde ...

Takkkk så fik jeg det opklaret - var der med nogle venner da jeg ventede Emil (13år siden) og de inviterede, så havde ikk haft en finger med der mennnnn lækkert hotel mm men ak ja et handle sted :/ og en lille historie, en aften vi var der skulle vi på toilet i bunden af det indkøbssted og ak der var nok 1 mill. - lidt overdrevet - kakkelakker jak...
Men smukkkkke billeder, elsker opgang og nedgang og har selv rigtig mange billeder. Det kan give mig et helt sug i maven :-)

Et tirsdags kram fra mig

Dorit sagde ...

Hvem kunne ikke i denne kolde tid ønske sig lidt varme fra øerne dernede. Solop- og nedgange skal ses IRL, men billeder giver jo skønne minder !!

Karina Beck sagde ...

Smukke layouts og billeder. 28 dage med sol lyder dejligt.

Charlie sagde ...

Fotos af sol op og sol ned bliver man ALDRIG træt af at kigge på - så TAK for det. =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...